Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog DJECO – stolné hry

DJECO – stolné hry

Pravidlá hier na stiahnutie 15. 1. 2023 2 minúty
Kristýna Křížová
Doskové hry – to je ten najlepší čas strávený s rodinou!

Názov hry: Magnetická námorná bitka, originálny názov: Naviplouf,
k
ód: DJ05270
Popis: Veľká magnetická cestovná verzia klasickej námornej bitky pre dvoch hráčov. Vašou úlohou je správne uhádnuť, kam si váš spoluhráč umiestnil svoje lode. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Šachy a dáma, originálny názov: Echecs et Dames, kód: DJ05225
Popis: Zahrajte si šachy alebo dámu teraz s krásnou súpravou od francúzskej značky Djeco. Všetko sa ukladá do praktického kufríka. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: A mám ťa!, originálny názov: Chop!Chop!, kód: DJ08401
Popis: Nádherná a zábavná taktická hra medzi mačkou a myšou. Mačka chce myšku a myška chce syr. Kto spôsobí najväčší chaos v kuchyni? Mačka alebo myš?
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Blafuj ako pirát!, originálny názov: Bluff Pirate, kód: DJ08417
Popis: Ste pripravení na dobrodružstvo? Staňte sa pirátom a buďte prvý, kto nájde poklad ukrytý na jednom z tajných ostrovov. Ak chcete posunúť svoju loď dopredu, musíte získať súpravu identických kariet.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Piratrix, originálny názov: Piratrix, kód: DJ00802
Popis: Strategická hra na pohyb v priestore. Kto bude prvým pirátom, ktorý nájde cestu k svojmu pokladu ukrytému uprostred ostrova? Presúvajte svojich pirátov jedného po druhom tak, aby ste vytvorili kríž, ktorý vám ukáže, kde je poklad ukrytý. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Cestička so zvieratkami, originálny názov: little Circuit, 
k
ód: DJ08550
Popis: Cestička so zvieratkami je klasická jednoduchá dosková hra pre najmenšie deti. Deti hádžu farebnou kockou a snažia sa, aby ich zvieratko došlo do cieľa ako prvé. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Kde a ako žijú zvieratká?, originálny názov: little Association, 
k
ód: DJ08553
Popis: Krásna hra pre najmenšie deti, s ktorou sa naučia, ako a kde žijú zvieratká. Deti využijú i postreh a pohotovú reakciu. Hra z kvalitného kartónu s troma figúrkami zvieratiek ich bude stopercentne baviť!
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Lekná a žabky, originálny názov: little Balancing, 
k
ód: DJ08554
Popis: Malé žabky balancujú na kvetoch lekien, ktoré rastú na hladine rybníčka. Musia byť opatrné, aby nespadli do rybníčka.
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Pomáhame zvieratkám, originálny názov: little Cooperation, 
k
ód: DJ08555
Popis: 4 zvieratká sa snažia dostať do svojho iglu na ľadovom poli. Hra vyžaduje od detí spoluprácu a učí ich hrať sa spoločne. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Farebné motýliky, originálny názov: little OBSERVATION,
kód: DJ08551

Popis: Jednoduchá, napriek tomu zábavná hra pre najmenšie deti od 2,5 do 5 rokov. Dvojfarebné motýliky krúžia okolo záhrady. Hráči hádžu kockami a ich úlohou je chytiť motýlika podľa správnej kombinácie farieb.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Králičky, originálny názov: little Collect, kód: DJ08558
Popis: Králičky sú hladné a pokiaľ sa k nim chcete priblížiť musíte pozbierať mrkvu a hrach. Vyhráva hráč, ktorý získa 3 králičkov, 3 mrkvy a 3 hrášky.
Pravidlá na stiahnutie

 

Názov hry: Zvieratká v akcii, originálny názov: little Action, kód: DJ08557
Popis: Jednoduchá akčná hra umožní deťom rozvíjať svoje schopnosti a zároveň sa pobaviť. Postavte pyramídu, zahrajte si bowling, hádžte, chytajte a vyhrajte medailu. 
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Korytnačky, originálny názov: little Memo garden, kód: DJ08559
Popis: Malé korytnačky sú nenásytné, svoje jedlo proste milujú! Každá z nich si pochutnáva na svojom ovocí alebo zelenine – mňam! Musíte ale strážiť, kto čo je, aby sa nasýtili všetky. Cieľom hry je získať čo najviac kariet.
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Preteky myšiek, originálny názov: little Lucky, kód: DJ08560. 
Popis:
Malé myšky ucítili vôňu lahodného syra. Aby ho mohli ochutnať, musia k nemu nájsť cestu. Na to budú potrebovať svoju pamäť... a tiež trochu šťastia!
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Hop! Hop! Hop! , originálny názov: Hop! Hop! Hop!, kód: DJ08408
Popis:
Všetci hrajú spoločne proti vetru, v tejto hre nie sú porazení. Pastierka, jej ovce a pes sa musia vrátiť cez nebezpečný most do ovčinca. Pozor na vietor, ktorý most odnáša. Podarí sa hráčom zhromaždiť všetky ovce do stáda. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Piknik, originálny názov: PicNic, kód: DJ08572
Popis:
Strategická hra pre 2 až 4 hráčov. Králiky a líšky organizujú veľký piknik. Miesto už našli, ale ešte im chýba jedlo. Rozhodli sa ho hľadať vo dvojiciach. Aby sa cestou nestratili, sú spojení povrázkom. Každý tím králika a líšky sa pohybuje po dielikoch a snaží sa nazbierať čo najviac jedla na piknik!Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Pozor, zlodej!, originálny názov: Tapikékoi?, kód: DJ08542
Popis:
Pamäťová hra, v ktorej sa hráči striedajú v hraní rol. Jeden vždy predstavuje rodinu a ostatní hráči predstavujú zlodejov, potom sa v role vystriedajú. Zlodej využije chvíľu, kedy rodina spí, a ukradne/odstráni z hracích dosiek jeden alebo viac predmetov. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Quartino, originálny názov: Quartino, kód: DJ08544
Popis:
V hre postupne umiestňujete na hraciu dosku žetóny podľa farebných kombinácií zobrazených na vašich kartách. Chovanie spoluhráčov vám môže pomôcť alebo byť naopak prekážkou. Cieľom hry je ako prvý umiestniť žetóny na hraciu dosku podľa zadania na svojich 4 Quartino kartách.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Kokosy a opice, originálny názov: Chipe Cocos, kód: DJ08594
Popis:
Veľmi jednoduchá pohybová hra, v ktorej je zásadná stratégia a plánovanie vopred. Hra je pre 2 až 4 hráčov od 8 rokov. Ktorá opičia tlupa bude najlepšie organizovaná a nazbiera najviac kokosov a pritom vyženie nepriateľské opice skôr, než príde tiger?
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Súhvezdia, originálny názov: Constellations, kód: DJ08523
Popis:
Dokážete nájsť cestu cez všetky hviezdy na okraji galaxie? Hra Súhvezdia pre 1 až 4 hráčov od 8 rokov preverí vaše pozorovacie schopnosti a priestorové vnímanie.  
Pravidlá na stiahnutie

 

Názov hry: Woolfy – kooperativní hra, originálny názov: Woolfy,
k
ód: DJ08427
Popis:
Kooperatívna hra je založená na príbehu troch prasiatok a vlka. Cieľom hry je postaviť tehlový domček a vrátiť tri malé prasiatka bezpečne do domčeka skôr, než ich chytí vlk. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Pirátsky ostrov, originálny názov: Pirate Island,
kód: DJ08595

Popis:
Všetci na palubu! Ktorý pirát nájde ako prvý poklad Edwarda Hrozného? Ukryl ho na Krokodílom ostrove a na jeho vypátranie budete potrebovať veľa šťastia a odvahu! Hra pre 2 – 4 hráčov od 5 rokov.  
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Žraloky na love, originálny názov: Fish'n shark,
kód: DJ00805

Popis:
Strategická hra pre 2 až 4 hráčov od 7 do 99 rokov. Ocko žralok berie svoje deti na lekciu rybárčenia. Kto bude najlepší? V každom kole malé žraloky chytia 4 ryby, ale nie všetky si nechajú.   
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Bingo - oblekanie, originálny názov: Bingo, kód: DJ08190
Popis
Bingo Obliekanie je vzdelávacia hra pre 1 až 6 hráčov od 3 rokov. Deti vyťahujú z tašky kusy oblečenia a kladú ich na svoju dosku. Na štýle a ročnom období nezáleží. Len musíte byť prvý, kto svoju postavu kompletne oblečie. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Dinosaurie domino, bingo, pexeso, originálny názov: Bingo, Mémo, Domino, kód: DJ08132
Popis
Veľká dinosauria zábava pre deti od 3 rokov. V súprave sú celkom tri hry – domino, bingo a pexeso. Hry rozvíjajú pamäť, koncentráciu a motorické zručnosti. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Hmatové loto - Zvieratká, originálny názov: Tactilo Loto, 
k
ód: DJ08129
Popis:
Deti roztočia veľkú ruletu a potom spoznávajú zvieratká podľa hebučkého bruška alebo chlpatého kožúška. Podľa toho, aký kožúšok im šípka na rulete ukáže, musia vo vrecku po hmate vyloviť príslušnú kartičku.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Loto - Farma, originálny názov: Tactilo loto Ferme, 
k
ód: DJ08135
Popis:
Hmatová edukatívna hra, vo které sú všetky predmety schované vo vrecku. Hráč roztočí šípku na hracom kolese. Potom hľadá hmatom vo vrecku predmet, pri ktorom sa ručička zastavila. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Zvukové pexeso, originálny názov: Memo Sono, kód: DJ08260. 
Popis:
Jednoduchá pamäťová hra pre 2 až 4 hráčov od 3 rokov na priradzovanie zvukov. Cieľom hry je nazbierať čo najviac kociek so zvieratkami. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Hmatové loto - Bzz, originálny názov: Tactil Bzzz, kód: DJ08259
Popis
Pokiaľ chcete vyhrať, musíte hmatom pomocou končekov prstov nájsť rovnaké symboly, ktoré padli na rulete a získať 4 rôzne karty hmyzu. Táto vzdelávacia hra pomáha rozvíjať jemné motorické zručnosti a hmat.
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Memo Mú, originálny názov: Memo Meuh, kód: DJ08482
Popis:
Vtipné zvukové pexeso pre 2 až 4 hráčov od 3 do 6 rokov. Hra stimuluje pamäť a schopnosť načúvať a zároveň deti učí rozpoznávať zvuky zvierat. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Ponožkové príšerky, originálny názov: Socksy Monster,
kód: DJ08526

Popis:
Ponožkové príšerky je kooperatívna hra pre 2 až 4 hráčov od 3 rokov. Hráči spolu musia spolupracovať a spoločne nájsť aspoň 3 trojice ponožiek skôr, než sa naplní zásuvka na deravé ponožky. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Ludo Park - súprava 4 hier (v parku),
o
riginálny názov: Ludo Park - 4 Mémo, kód: DJ01698
Popis:
Súprava 4 zábavných hier pre deti – môžete sa s deťmi zahrať na rybárov, hrať pexeso, loto alebo jednoduchú doskovú hru.
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Ludo Wood - súprava 4 hier (v lese),
o
riginálny názov: Ludo Wood - 4 Mémo, kód: DJ01628
Popis:
Súprava 4 zábavných hier pre deti – môžete sa s deťmi zahrať na rybárov, hrať pexeso, loto alebo jednoduchú doskovú hru.
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Hry so zvieratkami, originálny názov: Ludanimo, kód: DJ08420
Popis:
Súprava 3 hier  pre 1 až 4 hráčov od 3 do 6 rokov. Na deti čakajú mäkké plastové figúrky a veľké kocky, všetko je prispôsobené pre malé ruky. Pokiaľ deti práve nemajú náladu na doskovú hru, môžu sa voľne hrať so zvieratkami a s kockami.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Totem Zen, originálny názov: Totem Zen, kód: DJ08454
Popis:
Úlohou hráča je podľa predlohy pomocou drevených paličiek postaviť totem. Ale pozor, nesmiete si ho zrúcať. Pokiaľ je totem postavený správne, hráč získava kartu a zodpovedajúci počet bodov.
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Horí! Horí! , originálny názov: Pin Pon!, kód: DJ08571
Popis:
Poplach! V hasičskej zbrojnici sa práve rozoznela siréna – vypukol požiar! Pomôžete hasičom doraziť včas, aby uhasili požiar a zachránili dom? Kooperatívna hra pre 2 až 4 hráčov od 3 do 10 rokov.
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Chytáme kačičky, originálny názov: Ducky Ducky, kód:
DJ08596
Popis:
Hra pre 2 – 4 hráčov od 6 do 99 rokov. Táto hra preverí vašu predvídavosť a schopnosť plánovať. Vyhráva hráč, ktorý ako prvý získa 6 kariet s darčekom. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Karneval – magnetická hra, originálny názov: Carneval Magnet, kód:
DJ08524

Popis:
Spoločenská hra pre 2 hráčov. Na karnevale prebieha jeden sprievod za druhým, ale všetko je veľmi chaotické. Kto ako prvý dá tento malý svet späť do poriadku? Veľmi ľahké? Vlastne nie, pretože to všetko robíte bez toho, aby ste videli postavy! Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Kolotoč s brmbolcami, originálny názov: Pompon, kód:
DJ00804
Popis:
Zábavná hra s kolotočom a brmbolcami pre 2 – 4 hráčov od 5 do 10 rokov. Počas hry je dôležité predvídať pohyb kolotoča. Cieľom hráčov je pomôcť deťom vo svojom tíme chytiť čo najviac brmbolcov.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Tinyly párty, originálny názov: Tinyly Party, kód: DJ06972
Popis:
Hra pre 2 – 4 hráčov od 6 okov vás zavedie do kúzelného sveta bábik Tinyly. Je večer pred veľkou oslavou jari. Všetky bábiky Tinyly sú pozvané a chystajú sa na tohtoročný maškarný ples. 
Pravidlá na stiahnutie


 
Názov hry: Mikádo, originálny názov: Mikado, kód: DJ05210
Popis:
Jedna z najobľúbenejších hier pre celú rodinu je ľahká, zrozumiteľná a môžu ju hrať deti aj dospelí. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Šachy, originálny názov: Echecs Chess, kód: DJ05216Popis:
Klasická hra pre 2 hráčov od 6 rokov v krásnom vyhotovení s drevenými figúrkami a s ilustrovanou hracou doskou. Pravidlá na stiahnutie



Názov hry: Kytičky a hmyzáci, originálny názov: Tactic Flower, kód: DJ08531
Popis:
Hra pre 2 hráčov od 7 rokov. Záhrada je v plnom kvete a hmyz sa preháňa medzi okvetnými lístkami. Kto ako prvý pristane na súprave kvetín – motýle alebo chrobáčiky? Inteligentná hra precvičí pamäť a stratégiu. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Hra na schovávačku, originálny názov: Kiké Pala, kód: DJ08579
Popis:
Deti sa hrajú na ihrisku na schovávačku. Podarí sa vám nájsť všetkých svojich priateľov? Kartová hra pre 2 – 5 hráčov od 5 rokov. 
Pravidlá na stiahnutie




Názov hry: 12 zvierat, originálny názov: Duo Zanimo, kód: DJ08530
Popis:
Kooperatívna hra pre 2 až 4 hráčov od 5 rokov, v ktorej postupne skladáte zvieratá z 3 častí. Zapojte pamäť a nájdite všetky časti skôr, než skončí štvrté kolo hry.
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Maškrtné příšerky, originálny názov: Sweet Monster, kód:
DJ08545. 
Popis:
Pamäťová a dedukčná hra s obojstrannými dielikmi. Každý hod dvomi kockami ukáže kombináciu príšerky a sladkosti, ktorá zodpovedá jednému z dielikov. Cieľom hry je tento dielik nájsť. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Darčekové domino, originálny názov: Cadomino, kód:
DJ08549. 
Popis:
Úlohou hráčov je nájsť sériu domina, ktorá im umožní spojiť zviera s farbou. Pokiaľ to hráč urobí správne, môže vyhrať darček! Víťazom sa stáva hráč, ktorý ako prvý nájde 4 darčeky.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Oscar a Max, originálny názov: Oscar Max, kód:
DJ08575. Popis: 
Oscar, kráľ džungle, musí zhromaždiť všetkých svojich poddaných.Úlohou hráčov je pomáhať Oscarovi a zhromaždiť čo najviac zvierat. Je potrebné zapojiť pamäť a mať i trochu šťastia.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Piktogramy, originálny názov: Pictobric, kód:
DJ00801
. Popis: Spoločenská hra pre 3 až 6 hráčov na kreslenie pomocou obdĺžnikov a kruhov vyžaduje pozorovacie schopnosti a predstavivosť. Hráči kreslia pomocou dielikov. Pri tejto hre sa zaručene pobavíte a zasmejete. Vyhráva hráč, ktorý má na konci hry najviac bodov. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Yam’s Junior, originálny názov:
Yam’s Junior
, kód: DJ05209.
Popis:
Známa hra Yahtzee upravená pre najmenších .Na žetónoch sú vyobrazené zvieratá, ktoré hráči skladajú do skupín. Víťazí hráč, ktorý má ako prvý 3 žetóny v jednom rade. Pokiaľ niektorý hráč počas hry získa „yams“ (5 rovnakých zvierat), okamžite víťazí. Pravidlá na stiahnutie



Názov hry: Cesta na Mars, originálny názov: Destination Mars, kód: DJ08582
Popis:
Kto sa ako prvý dostane zo Zeme na Mars? Pozorovanie, obratnosť a rýchle reakcie – to sú zručnosti potrebné na to, aby ste sa stali najlepším pilotom v galaxii. Hra pre 2 až 4 hráčov od 6 rokov. 
Pravidlá na stiahnutie



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UKONČENIE PREDAJA:

Názov hry: Žirafa, originálny názov: Zirafa, kód: DJ08599
Popis:
Každá žirafa si praje byť tá najvyššia. Aby jej krk dobre rástol, musí jesť veľa kvetín! Precvičte si pamäť a postreh s touto hrou podobnou klasickému pexesu. Úlohou hráčov je postaviť čo najvyššiu žirafu.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Labyrint - najdi cestu, originálny názov: Labyrintix, kód: DJ08487
Popis:
Dokážete nájsť cestu von z bludiska a nájsť správny totem? Hra pre deti aj dospelých trénuje predstavivosť, rýchlosť a logiku. Je potrebné sledovať šípky na karte, čo najrýchlejšie vyjsť von z labyrintu a určiť správny totem. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Farma zvierat, originálny názov: Farmanimo, kód: DJ08483
Popis:
Hráči musia spoločne doviesť na lúku aspoň jeden druh zvieratka, skôr, než sa vráti farmár na svojom traktore z dedinky. Aby mohli presúvať zvieratká, musia nájsť ich menšiu verziu po hmate vo vrecúšku. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Kaviareň mimozemšťanov, originálny názov: Alien Café, 
k
ód: DJ08410
Popis:
Staňte sa čašníkom v Alien Café, najznámejšej reštaurácii s rýchlym občerstvením v galaxii. Hra pobaví celú rodinu a preverí vašu rýchlosť. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Chobotnica - kooperatívna hra, originálny názov: Octopus, 
k
ód: DJ08405
Popis:
Hráči sa snažia spoločne zachraňovať ryby pred veľkou chobotnicou. Úlohou hráčov je pomôcť rybám rýchlo uniknúť do čistejších vôd.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Popletené zvieratká, originálny názov: Folanimos, 
kód: DJ08465

Popis:
Zábavná hra pre 3 až 5 hráčov od 4 rokov. Hra preverí vaše pozorovacie schopnosti a rýchlosť. Vyhráva hráč, ktorý na konci získa najviac kariet.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Farma zvierat, originálny názov: Farmanimo, 
kód: DJ08483.
 
Popis:
Kooperatívna hra Farmanimo pre 1 až 4 hráčov od 4 rokov. Hráči musia spoločne doviesť na lúku aspoň jeden druh zvieratka, skôr, než sa vráti farmár na svojom traktore z dedinky. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Floralia, originálny názov: Floralia, kód: DJ08573
Popis:
Hra pre 2 – 4 hráčov od 4 – 8 rokov. Všetci záhradníci budú potrebovať dobrú pamäť a stratégiu, aby otočili pyramídy správnym smerom a našli počasie, ktoré im pomôže vypestovať zo semienka krásnu kvetinu.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sneží, sneží, originálny názov: Farmanimo, kód: DJ08483. Popis:
Zahrajte si spoločne s deťmi ľadovú hru za dlhých zimných večerov. A alebo vás v horúcom lete ochladí. Hra je pre 2 až 5 hráčov od 5 rokov. Hráči musia spolupracovať a previesť 4 kamarátov na druhý breh cez ľadové kry. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Quadri color, originálny názov: Quadri Color, kód: DJ08447
Popis:
Zábavná hra pre 4 až 6 hráčov od 6 rokov. Hráči sa rozdelia do dvoch tímov. Na zápästia a členky si umiestnia celkom štyri náramky rôznych farieb. Potom podľa vylosovanej karty reprodukujú farebné kontakty. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Mačací astronauti, originálny názov: Space cat, kód: DJ08597
Popis:
V galaxii sa konajú preteky ku hviezdam! Kto bude najrýchlejší v preskúmaní svojej časti galaxie? Mačací astronauti je hra strategická hra, ktorá podporuje rozvoj zručnosti.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Vesmírni stavitelia, originálny názov: Space Builder, kód: DJ08546
Popis:
Staňte sa vesmírnymi architektmi a postavte svoje vesmírne mesto podľa inštrukcií na mape. Musíte použiť správne budovy a natočiť ich správnym smerom presne podľa mapy, a to všetko čo najrýchlejšie! 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Zoo snov, originálny názov: Wonder Zoo, kód: DJ08402
Popis:
Spoločenská hra pre deti od 7 rokov. Hra je vhodná pre 2 až 4 hráčov. Úlohou hráčov je vytvoriť na svojej hracej doske čo najlepšie zoo s najviac návštevníkmi okolo zvierat.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Ideme sa kĺzať!, originálny názov: Glisse Glace, kód: DJ08406
Popis:
Pod dozorom tatkov tučniakov sa malé tučniaky bavia skákaním cez ľadové kry, ale pozor, aby pritom nespadli do vody! Hra pre 2 – 5 hráčov od 6 rokov. Cieľom hry je získať čo najviac bodov pomocou cvrnkania pukom. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Preteky víl, originálny názov: Fée Toibelle, kód: DJ08456
Popis:
Cieľom hry je vydať sa na cestu, nazbierať 4 dôležité predmety rovnakej farby, bez ktorých sa žiadna princezná neobíde (čelenku, retiazku, kabelku a vejár), a čo najrýchlejšie sa kočiarom ako prvá vrátiť späť do zámku.
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Twisty, originálny názov: Twisty, kód: DJ08404
Popis:
Taktická a strategická hra vo ktoré je na hraciu plochu potrebné skladať žetóny v určitom poradí.
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Animouv – Zvieratká v pohybe, originálny názov: Animouv, kód: DJ08446
Popis:
Dokážete okabátiť ostatných hráčov a zoradiť svoje zvieratká do jedného radu? Úloha zoradiť tri zvieratká vyzerá jednoducho, ale pozor: vaši protihráči majú tiež svoje plány a ich rad je úplne iný než váš. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Cez rieku Potomac, originálny názov: Potomac, kód: DJ08407
Popis:
Hráči pri tejto hre spolupracujú a snažia sa dostať všetky zvieratká bezpečne cez rieku do lesa. Je potrebné sa poponáhľať, než loď strhne vodopád. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Šanca Junior, originálny názov: Shut the box junior, kód: DJ05233
Popis:
Strategická hra pre 2 až 4 hráčov od 4 rokov. Cieľom hry je v každom kole zavrieť čo najviac klapiek, dokiaľ nebude možné zavrieť žiadnu ďalšiu. Deti nemusia vedieť sčítať, pretože čísla nahradzujú ilustrácie. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Animo kocky, originálny názov: Animo Dice, kód: DJ08475
Popis:
Zábavná a jednoduchá hra. Hádžte kockami a snažte sa ako prvý dosiahnuť kombinácie zvieratiek, ktoré máte na svojich kartách.
Pravidlá na stiahnutie



Názov hry: Twist Up, originálny názov: Twist Up, kód: DJ08541
Popis:
Podľa pokynov svojho spoluhráča je potrebné sa pokúsiť o reprodukciu vzorovej karty. Dobrá komunikácia je v tejto hre kľúčom k úspechu. Vzdelávacia hra podporuje reč a komunikáciu.
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Pamäťová hra Veggy, originálny názov: Veggy Memo, kód: DJ08528
Popis:
Hra pre 2 – 8 hráčov od 4 do 10 rokov. Veggy Memo je prvá pamäťová hra pre malých hráčov. 
Pravidlá na stiahnutie.



Názov hry: Cestovné hry - Hus a Človeče, nehnevaj sa, originálny názov: Ludo & Co Junior, kód: DJ05226.
Popis:
Táto súprava obsahuje dve jednoduché, krásne ilustrované hry pre deti. Jedna hra je veľmi podobná obľúbenému Človeče, nehnevaj sa, druhá hra ponúka jednoduchú hru s kockou a figúrkami. Pravidlá na stiahnutie

 

Názov hry: Človeče, nehnevaj sa!, originálny názov: Petits chevaux Ludo, kód: DJ05215Popis: Zábavné Človeče, nehnevaj sa! s jedinečným dizajnom. Pravidlá na stiahnutie

 

Názov hry: Loto - Obchod, originálny názov: Memo loto Shop, kód: DJ08537
Popis:
Je čas vyraziť na nákupy. Ak chcete získať 4 položky zo svojho nákupného zoznamu. musíte navštíviť rôzne obchody a zapojiť svoju pamäť.
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Cesta okolo sveta, originálny názov: Around the world, kód: DJ08598
Popis:
Na ceste okolo sveta navštívite 1001 nezabudnuteľných miest. Podeľte sa o svoj výlet so svojimi priateľmi a pošlite im pohľadnice! Kto zažije najlepšie dobrodružstvo?
Pravidlá na stiahnutie
 

Online obchod
Zdieľať
Kristýna Křížová Kristýna je zakladateľka a duša Agátinho sveta, ktorému dáva smer. Spolu so svojou sestrou Luciou skúmajú tuzemský i zahraničný trh, aby do sortimentu začlenili tie najlepšie hry a hračky. Pretože len hry, hračky, knižky a stavebnice, ktoré vynikajú prínosom pre deti, kvalitou spracovania, bezpečnosťou aj dizajnom môžu do Agátinho sveta. A taký je potom svet, ktorý pre nás tvoria.