Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Zásielkovňa: nová možnosť doručenia Agátiných balíčkov

Zásielkovňa: nová možnosť doručenia Agátiných balíčkov

7. 10. 2020 1 minúta
Kateřina Hrubešová
Zásielkovňa predstavuje veľmi pohodlný spôsob dopravy objednaného tovaru. Vybrať si môžete zo širokej siete takmer 1020 výdajných miest v Slovenskej republike. Touto cestou si môžete nechať doručiť balíky aj z Agátinho sveta. Je to veľmi jednoduché, lacné a rýchle.

Nový spôsob doručenia objednaného tovaru je prostredníctvom výdajných miest Zásielkovne. "Doručovanie prostredníctvom Zásielkovne prináša zákazníkom rad výhod. Je to veľmi pohodlný spôsob, nemusíte doma čakať na zazvonenie kuriéra, balíček si objednáte na adresu, ktorá vám najviac vyhovuje. Vyzdvihnete si ho cestou z práce alebo pri obchodných centrách.", hovorí Kristýna, jedna z majiteliek Agátinho sveta. 

Zásielkovňa je združenie lokálnych prevádzok najrôznejších druhov ako napr. papiernictvo, odevy, samoobsluha, čerpacia stanica alebo kopírovacie centrum. Vďaka tomuto systému disponuje Zásielkovňa veľmi hustou sieťou výdajných miest, ktoré sa nachádzajú nielen v mestách, ale aj dedinách.

Výhody Zásielkovne

  • Jednoduché sledovanie zásielky
  • Dodanie do dvoch dní na takmer 1020 výdajných miest na Slovensku
  • Zásielku môže vyzdvihnúť ktokoľvek pomocou zaslaného hesla
  • Kontrola zásielky pri prevzatí
  • Možnosť uschovania zásielky na pobočke až po dobu 21 dní
  • Doručenie na ktorúkoľvek pobočku za 3,90 eur

Svoju zásielku môžete sledovať na webe Zásielkovne alebo pomocou mobilnej aplikácie. Vždy teda viete, kde sa váš balíček nachádza a kedy vám bude doručený. Ak si nemôžete zásielku vyzdvihnúť, jednoducho na webe či v aplikácii predĺžite dobu úschovy.

Otázky pre Zásielkovňu

1. V Agátinom svete sa začíname pripravovať na Vianoce. Veľmi nám záleží na tom, aby rodičia či prarodičia mohli svojim deťom a vnúčatám pripraviť Vianoce včas, v kľude a bez stresu. Ako sa v Zásilkovni pripravujete na vianočný nápor balíkov?

Nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu nie je nič neznáme. Každý rok sa na vianočnú sezónu starostlivo pripravujeme. Minulý rok nás veľmi prekvapil v počte zásielok, preto chceme byť pripravení aj tento rok. Plánujeme počas najviac zaneprázdneného obdobia roka posilniť personálny stav až dvojnásobne a predĺžime víkendovú prevádzku. Tiež navýšime počet doručovacích vozidiel, aby sme zvládli vianočný nápor.

Včasné doručenie je samozrejme náš cieľ, na ktorý sa pripravujeme už od januára. Darí sa nám zachovať kvalitu doručenia na úrovni 98% doručených zásielok do druhého dňa a to by sme radi zachovali aj počas tohto hektického obdobia. Aby sme vyšli v ústrety potrebám našich zákazníkov, rozširujeme depá a ku koncu roka by sme radi mali depá vo všetkých strategických lokalitách. Čo sa týka rozšírenia našich výdajných miest, plánujeme ich mať okolo 1200 na Slovensku.
 

2. Kedy bude mať Zásielkovňa posledný deň pre doručovanie vianočných darčekov?

Štedrý deň tento rok vychádza na štvrtok, kedy už doručovať nebudeme. Posledný termín pre zaslanie zásielky prostredníctvom služby Zásielkovňa je pondelok 21.12.2020. Ak nechcete, aby vianočné darčeky strávili v Zásielkovni, odporúčame objednať ideálne do 18.12.2020. 

 

Špeciálna akcia: DOPRAVA ZADARMO

V spolupráci so službou Zásielkovňa sme pre vás pripravili v období 8.10.-11.10.2020 špeciálnu ponuku na dopravu ZADARMO.
 
Online obchod
Zdieľať
Kateřina Hrubešová Kateřina sa stará o Facebookovú stránku Agátinho sveta, je tiež autorkou mnohých článkov Agátinho blogu. Skúma vlastnosti našich hračiek do najmenšieho detailu. O získané poznatky sa delí v pravidelných rubrikách, ktoré sú súčasťou našich newsletterov.