Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Vyhrajte školský batoh Ergobag!

Vyhrajte školský batoh Ergobag!

10. 5. 2021 2 minúty
Kateřina Hrubešová
Ergonomické školské batohy Ergobag patria medzi absolútne najlepšie školské batohy, ktoré môžete svojim deťom kúpiť. Skúste teda pre ne vyhrať model podľa vlastného výberu!

​​​​​Vyhrať pre svoje dieťa školský batoh nemeckej značky Ergobag sa vyplatí. Tieto ekologické batohy do školy totiž vyhovujú potrebám detí i rodičov. Ich ergonomická konštrukcia sa inšpiruje skúsenosťami s vysokohorskými batohmi, u ktorých je správne rozloženie záťaže a nepreťažovanie chrbta kľúčovým prvkom. Vaše deti tak majú možnosť si batoh na mnohých miestach ľahko nastaviť a upraviť si ho tak, aby vždy vyhovoval aktuálnym rastovým potrebám ich chrbta.


Školský batoh Ergobag prime

Vyhrajte školský batoh Ergobag prime podľa vlastného výberu

Ergonomické školské batohy do školy pre prváčikov i väčších školákov vychádzajú z princípu vysokohorských batohov. Majú dokonale vyvinutý chrbtový systém, ktorý zaručuje zdravý vývoj detskej chrbtice a správne držanie tela. Batoh možno nastaviť individuálne pre každé dieťa, takže batoh rastie spolu s ním. Veľmi oceňujeme vysokú kvalitu spracovania a použitie pevných a odolných materiálov.

Pravidlá súťaže

Súťažnú otázku nájdete v súťažnom formulári, v ktorom môžete i priamo odpovedať. Čaká vás jednoduchá otázka s pomocníkom na našich webových stránkach. Nezabudnite sa pozrieť i do našich článkov na blogu.

  • Na súťažnú otázku môžete pohodlne odpovedať cez tento súťažný formulár, a to od 10. 5. do 16. 5. 2021.
  • Podmienkou účasti v súťaži je vyplnenie kontaktných údajov (e-mail), cez ktoré sa s vami v prípade výhry spojíme a dohovoríme spôsob doručenia.
  • Osobné údaje poskytnuté pre účely súťaže nebudú využité na žiadne iné účely.
  • Do zlosovania súťaže budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí správne odpovedajú na súťažné otázky.
  • Už raz odoslanú odpoveď na súťažnú otázku nemožno spätne opraviť.
  • Každý súťažiaci sa môže súťaže zúčastniť iba raz.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť iba používatelia s trvalým bydliskom na Slovensku.
  • Súťaže sa nemôžu zúčastniť zamestnanci spoločnosti, ktorá do súťaže cenu dodáva, ani ich príbuzní.
  • Výhercovia sa vyberajú losovaním a meno (e-mail) výhercu zverejníme 17. 5. 2021 na sociálnej sieti FB Agátinho sveta. Výherca bude tiež kontaktovaný emailom. Pokiaľ výherca výhru do 14 dní od prvého zaslania e-mailu nepotvrdí, bude vylosovaný náhradník.
  • Ceny budú výhercom zaslané, možno dohovoriť i osobný odber.
  • V prípade, že kontaktné údaje nebudú pravdivé či výherca nesplní podmienky súťaže, bude vybraný iný výherca.
  • Organizátor má konečné slovo v rozhodovaní o výhercoch súťaže, proti tomuto nie je možné odvolanie.

Online obchod
Zdieľať
Kateřina Hrubešová Kateřina sa stará o Facebookovú stránku Agátinho sveta, je tiež autorkou mnohých článkov Agátinho blogu. Skúma vlastnosti našich hračiek do najmenšieho detailu. O získané poznatky sa delí v pravidelných rubrikách, ktoré sú súčasťou našich newsletterov.