Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Tipy na vianočné darčeky pre chlapcov

Tipy na vianočné darčeky pre chlapcov

Tipy na vianočné darčeky a tvorenie 6. 11. 2023 5 minút
Tereza Kotilová
Vianoce sú pre niekoho sviatky pohody a pokoja, pre iného čas strávený s rodinou nad dobrým jedlom, ale pre deti je to doba splnených prianí. Poďte splniť tie najtajnejšie priania svojim chlapčekom a vybrať im presne taký vianočný darček, ktorý im urobí radosť.

Tipy na vianočné darčeky pre chlapcov

Drevené vláčikodráhy 

Ak dáte chlapcom na hranie drevenú vláčikodráhu, vždy sa nielen dobre pobavia, ale precvičia si tiež manuálnu zručnosť (pri zostavovaní koľají) a kreativitu (napr. pri vymýšľaní miest okolo vlaku alebo príbehov s vláčikmi). Objavte spolu so svojimi deťmi krásny svet drevených vláčikov! Vyberajte zo širokej ponuky: vláčikodráh, lokomotív a vagónikov, koľají a tunelov, budov a doplnkov.


Matejov TIP: Húúú, húúú vezieme vám zľavu 15 % na všetky produkty značky BRIO, ktorá platí až do 31. 1. 2024 či do vypredania zásob. Ulovte pre vašich malých rušňovodičov obľúbené kúsky od značky BRIO za výnimočnú cenu skôr, než vám ujdú. 

15 % zľava na vláčiky a vláčikodráhy BRIO

Magnetické stavebnice 

👉 SmartMax

Objavte čaro magnetov! Nechajte sa fascinovať príťažlivosťou alebo odpudivosťou dvoch magnetov vo chvíli, kedy ich postavíte proti sebe. Na princípe magnetickej príťažlivosti fungujú magnetické stavebnice Smartmax. Ich jedinečnosť spočíva v odolnosti materiálu, ktorý vydrží aj menej opatrné zaobchádzanie malých detí. Hlavnými prvkami tejto stavebnice sú veľmi silné magnetické tyčinky a gule, dostatočne veľké tak, aby ich deti nemohli prehltnúť. Ďalšou výhodou veľkých spojovacích prvkov je to, že ich možno ľahko uchopiť a jednoducho sa s nimi manipuluje. Deti si s magnetickou stavebnicou precvičia jemnú motoriku a priestorové vnímanie. Stavby totiž môžu byť dvojrozmernej alebo trojrozmernej konštrukcie.

Magnetická stavebnica SmartMax  Magnetická stavebnica SmartMax

👉 GeoSmart

Väčším staviteľom odporúčame stavebnice GeoSmart. Ich pestrofarebné a geometricky rozmanité dieliky sú oproti stavebniciam Smartmax drobnejšie. I tak sú však vybavené veľmi silnými magnetmi. Každý magnet je uložený v polykarbonátovom puzdre, ktoré je navyše chránené antikorovým krytom. Tento patentovaný dvojitý bezpečnostný systém zaručuje bezpečnosť deťom a vysokú odolnosť samotných dielikov.

Magnetická stavebnica Geosmart  Magnetické stavebnica Geosmart

Rozmanitosť jednotlivých dielikov umožňuje deťom vytvárať najrôznejšie priestorové objekty. Statické objekty možno rozpohybovať pomocou koliesok či otočných plošiniek. Postavené vozidlo osvetlia svetlami s LED diódami. Jednoduchšiu manipuláciu s vozidlom umožní diaľkové ovládanie. Pomocou vlečného konektora pohodlne pripoja príves za vozidlo a budú ho môcť tiež riadiť. Pri hraní s magnetickou stavebnicou GeoSmart deti rozvíjajú priestorovú predstavivosť, konštrukčnú zručnosť i logické uvažovanie.

A čo je najviac? GeoSmart baví deti aj rodičov!
 
Magnetické stavebnica Geosmart  

Hry na reálny svet 

V Agátinom svete nájdete všetko, po čom váš milovník áut túži – od fantastických drevených garáží po hasičské stanice pre malých aj väčších chlapcov. Poschodové garáže sú väčšinou dodávané vrátane niekoľkých autíčok, s ktorými sa každý vášnivý milovník áut dozaista vyblázni.

Matejov TIP: Čo vravíte na veľký žeriav, s ktorým presuniete čokoľvek vám napadne?
 
Máte doma malého Masterchefa? Kúpte mu na tréning vlastnú drevenú kuchynku, kde môže chystať desiate pre celú rodinu aj svojich kamarátov. V Agátinom svete ponúkame kvalitné drevené kuchynky rôznych rozmerov, farieb aj dizajnu. Výborným doplnkom ku kuchynke je jedálenská alebo čajová súprava, krájanie zeleniny a ovocia či príprava chutných dezertov.

Maxim - Stanica s garážou a výťahom  Brio - Poschodové parkovacie garáže s výťahom

Chlapčenské fantazijné svety 

Sníva váš malý dobrodruh o tom, že sa jedného dňa stane odvážnym pirátom alebo chrabrým rytierom a týmto smerom sa uberá väčšina jeho hier? Potom pre vás máme skvelý tip na vianočný darček – Djeco Arty Toys je rad báječných zberateľských figúrok pirátov a rytierov. Každá postavička je jedinečná vďaka svojmu neobvyklému dizajnu a môže sa tak stať hrdinom nejedného chlapčenského príbehu.


Piráti sa môžu plaviť na veľkej pirátskej lodi a dobývať mohutný čierny hrad zdatných rytierov. Na akú stranu sa pridáte?

Djeco Arty Toys

Absolútnym hitom tohtoročných Vianoc a novinkou tohto roka, ktorá vášho chlapca rozhodne uchváti je kolekcia originálnych a výstredných autíčok Crazy Motors. Zberateľské kovové autíčka sú v mierke 1:43, majú gumové odpruženie a pneumatiky. Každé vozidlo má nezameniteľný vzhľad a svojho originálneho vodiča.

 

Ďalšie tipy na vianočné darčeky pre chlapcov

Každý chlapček je iný a len vy toho svojho poznáte najlepšie. Prezrite si naše ďalšie kreatívne hry a hračky, ktoré by vášmu chlapčekovi mohli urobiť radosť pod vianočným stromčekom. 

👉 Hudobné hračky 
👉 Puzzle, mozaiky a vkladačky 
👉 Spoločenské hry 
👉 Stavebnice 
👉 Detské knižky
👉 Experimentálne hry a súpravy  
👉 Kúzelné čítanie s Albi perom

Vyberáte darčeky radšej podľa veku? Potom pre vás máme prehľadne členené tipy na hry a hračky pre každý vek.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.