Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Djeco Arty Toys pre rozvoj detskej fantázie a slovnej zásoby

Djeco Arty Toys pre rozvoj detskej fantázie a slovnej zásoby

Tipy pre výber hier a hračiek 15. 9. 2023 2 minúty
Tereza Kotilová
Vyberte si figúrku z kolekcie Djeco Arty Toys – a nič vám už nebráni zažiť dobrodružstvo a hrdinské činy rytierov v prospech spanilých princezien. Figúrky Arty Toys môžu teraz rozohrať svoj napínavý príbeh priamo v izbičkách vašich detí. Značka Djeco vytvorila hravú kolekciu zberateľských figúrok Arty Toys. Tá obsahuje postavičky rytierov, pirátov a princezien, ktoré inšpirujú deti pri hraní a zároveň ich rozvíjajú.
Djeco Arty Toys pre rozvoj detskej fantázie a slovnej zásoby
 

Arty Toys – svet rytierov a princezien

Snáď každý človek rád spomína na svoje detstvo. Na to, ako ste sa celé dni mohli hrať a unášať sa do sveta plného fantázie. Chlapci sa väčšinou hrali na hrdinov, ktorí plnia dôležitú misiu. Dievčatá sa prezliekali za krásne princezné a snívali o statočnom hrdinovi. Pre deti je fantázia zásadná a je dobré ju ako rodič rozvíjať. Máme pre vás tip, ako na to.

Francúzska značka Djeco vám v tom pomôže svojimi oslnivými zberateľskými figúrkami Arty Toys. Každé dieťa ihneď zaujme netradičný grafický dizajn figúrok. Drsný pirát, statočný rytier alebo okúzľujúca princezná – to sú obľúbené postavičky detí. Hra s nimi je zábavná, ale jej hlavný prínos nespočíva iba v skrátení dlhej chvíle hrou. Deti hrou rozvíjajú svoju fantáziu a slovnú zásobu. Rozprávajú príbehy, ktoré už počuli, alebo vymýšľajú úplne nové podľa vlastnej fantázie. Vytvoria napínavý dobrodružný príbeh, ktorý nás, rodičov, len prekvapí. Ich príbehy často odrážajú skutočný svet, vyjadrujú emócie alebo sú naopak neskutočne fantazijné.


Zberateľská kolekcia je krásnym darčekom pre vaše dieťa alebo výborným tipom na darček pre kamaráta či kamarátku vášho dieťaťa. Sú už krásne darčekovo zabalené v priehľadných škatuľkách! Máte na výber z mnohých variácií pirátov, rytierov a princezien. Značka Djeco neustále vytvára nové postavy, a tak môžu deti svoju zbierku figúrok neustále rozširovať. Maľované akčné figúrky Arty Toys si deti okamžite zamilujú!


 

Doplnky Arty Toys pre väčšiu radosť z hry 

Hra s figúrkami potrebuje vždy nejaký doplnok. Ilustrátori značky Djeco vytvorili niekoľko figúrok s príslušenstvom. Krásna drevená pirátska loď je dôležitou súčasťou kolekcie pirátov Arty Toys. Napnite plachty, vytiahnite kotvu a vyplávajte na šíre more! Zažijete napínavé dobrodružstvo s partou drsných pirátov. Staňte sa kapitánom Soscarom a vydajte sa hľadať poklad. Nepriateľ na pravoboku! Fantázii sa medze nekladú a hneď ako dobrodružstvo na lodi skončí, dobyte čierny hrad.
 

Djeco Arty Toys pre rozvoj detskej fantázie a slovnej zásoby

K rytierom totiž neodmysliteľne patrí nedobytný čierny hrad. Nechajte rytiera vstúpiť do opevneného hradu cez spustený padací most. Vo vnútri sa ukrýva čierne väzenie pre nepriateľov. Nechýba ani vysoká veža, z ktorej statočný rytier stráži pevnosť. Figúrky rytierov sa isto postarajú o nedobytnosť celej pevnosti. Hrad je skutočne obrovský, rozmery sú 35 x 27 x 47 cm, a je vyrobený z kvalitných materiálov. Zaručená zábava pre deti, ale i tatkov.


Tip na záver: Pozrite sa na Agáta TV, kde vám predstavíme to najzaujímavejšie z kolekcie Arty Toys.
 
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.