Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Zelená doprava v Agátinom svete

Zelená doprava v Agátinom svete

Festivaly, akcie a súťaže 13. 4. 2023 3 minúty
Tereza Kotilová
Predstavujeme vám novú možnosť dopravy, ktorú u nás v Agátinom svete môžete využiť najnovšie od tohto roka. Ide o zelenú dopravu od firmy GLS. Prečítajte si viac.

Zelená doprava v Agátinom svete

Čo to je zelená doprava? 

Pokiaľ vám v hlave behajú „zelené myšlienky“ iste vás možnosť zvoliť si našu zelenú dopravu poteší. Stačí pri voľbe dopravy zvoliť GLS ThinkGreen, a je to. Touto voľbou prispievate na kompenzáciu emisií vzniknutých pri preprave vášho balíka. O kompenzáciu emisií CO2 sa už postaráme my, a to tak, že časť peňazí z dopravného odovzdáme na výsadbu dlhovekých voľne rastúcich listnatých stromov. Projekt výsadby je riadený a realizovaný v spolupráci s odbornými organizáciami a obcami či združeniami v starostlivo vybraných vhodných lokalitách.

Prečo sme zelenú dopravu zaradili do našej ponuky?

Áno, doprava je síce trochu drahšia, ale dáva nám zmysel. Od počiatku existencie Agátinho sveta sa totiž snažíme zamýšľať sa nad ekologickým prístupom. Preto vám ponúkame značky z celého sveta, ktoré nám sú blízke svojou filozofiou aj svojím prístupom k planéte. Dopad na planétu Zem im nie je ľahostajný a majú vo svojich myšlienkach a hlavne reálnych procesoch trochu tej „zelenej“. Dáva vám to tiež zmysel? Potom zvoľte pre prepravu vášho balíčka zelenú dopravu.

3 hlavné výhody GLS ThinkGreen

  • ochrana životného prostredia
  • zahladenie uhlíkovej stopy
  • nové stromy v krajine
 

Agátin tip na záver 

Chcete urobiť pre našu planétu ešte viac? Recyklujte s nami ďalej obalové materiály od vašich objednávok. Agáta vám v rámci recyklovníkov predstavuje kreatívne tipy, čo všetko si môžete s deťmi z krabíc vyrobiť. Čo tak originálny domček, parkovací dom či snáď rytiersku helmu?

Agátin recyklovník: Domček

Ako sa ďalej môžete zapojiť do udržateľnosti našej planéty aj ako sa zapájame viac my, si prečítajte v našom článku.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.