Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Agátin recyklovník: Futbal

Agátin recyklovník: Futbal

Stiahnite si zadarmo 6. 1. 2024 2 minúty
Tereza Kotilová
Príde vám balíček z Agátinho sveta, a je vám ľúto krabicu zošliapať a vyhodiť do modrého kontajnera? My v Agátinom svete tiež fandíme užitočnej recyklácii, a tak sme si pre vás pripravili Agátin recyklovník, v rámci ktorého vám predstavíme tipy na ďalšie využitie krabíc od objednávky. Poďte si spoločne s nami vyrobiť originálny futbal, ktorý len tak niekto nemá.
Agátin recyklovník: Futbal

Výkop...prihrávka...góóól!!! Koho by nebavil stolný futbal. Ten predsa baví deti i dospelých. Poďte si s nami vyrobiť originálny futbal, ktorý len tak niekto nemá, a to z papierovej krabice od vašej objednávky z Agátinho sveta. Postup je jednoduchý. Vezmite si nožnice či nôž (s čím sa vám bude pracovať lepšie), lepidlo a obľúbené farby, ktorými môžete futbalu dodať jedinečnosť. Potrebovať budete ešte špajle a loptičku. Prezrite si náš obrázok, zostavte si recy dielo podľa návodu a hrajte domáci futbal každý deň.

Agátin Recyklovník: Futbal

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.