Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Vianočný príbeh Agáty a Mateja: Kto sa teší na Ježiška

Vianočný príbeh Agáty a Mateja: Kto sa teší na Ježiška

Tipy na vianočné darčeky a tvorenie 10. 11. 2023 4 minúty
Tereza Kotilová
Ahoj rodičia, tu Agáta a Matej. My sme vám len chceli povedať, že sa už veľmi tešíme na Ježiška. A čo vaše deti? Tiež už o ňom rozprávajú? Nechceme vás vôbec stresovať tým, čo všetko máte urobiť a stihnúť, ale naopak vám chceme našimi očami ukázať, ako to tešenie prežívame my deti. Tak sa na chvíľu zastavte a poďte sa s nami pozrieť, ako si pomaly a v pohode tú kúzelnú atmosféru Vianoc navodiť spoločne v teple domova.

Vianočný príbeh Agáty a Mateja

Prvá vianočná inšpirácia

Vianoce pre každého znamenajú niečo iné. Pre vás dospelých je to hlavne čas, ktorý chcete stráviť so svojou rodinou a svojimi najbližšími. Ale my deti vidíme Vianoce trošičku inak. V prvom rade nás zaujíma, čo nám tento rok Ježiško prinesie, a potom nás tiež veľmi bavia vianočné svetielka, farbičky, dekorácie, adventné kalendáre... No veď viete. :)

Poďte s nami preto nasať prvú vianočnú inšpiráciu, ktorú sme pre vás v Agátinom svete pripravili.
 

Tipy na vianočné darčeky od Agáty


Prezrite si viac inšpirácie v našom článku, v ktorom nájdete pokope to najlepšie z Agátinho sveta pre dievčatá.


 

Tipy na vianočné darčeky od Mateja


Chcete viac vianočnej inšpirácie? Prečítajte si naše tipy na to najlepšie z Agátinho sveta pre chlapcov.

Tipy na vianočné darčeky od Mateja

Okrem tých darčekov nás taktiež veľmi baví tvorenie. A to by sme neboli my deti, aby sme to zase nespojili s tými darčekmi. Že? Adventný čas sa blíži, a tak si pomaličky vyrobíme krásny adventný kalendár, ktorý bude ideálnym miestom pre prvú drobnú nádielku.

Pre ľahšiu tvorbu vám dobre poslúži náš papierový adventný kalendár, ktorý je možné použiť nielen na Vianoce, ale po celý rok ako praktickú skrinku na šperky či drobnosti. Kalendár si dozdobte podľa našich vzorov, alebo podľa fantázie a hlavne si pri tom užite množstvo zábavy.

Vyrábame adventný kalendár Vyrábame adventný kalendár
Vyrábame adventný kalendár Vyrábame adventný kalendár


Inšpirujte sa ďalšími tipmi na Agáta TV, kde sme pre vás pripravili práve výrobu adventného kalendára natočili.
 

Sledujte náš vianočný príbeh ďalej, pretože detskými očami môžu byť Vianoce naozaj krásne a pokojné. Celý náš vianočný príbeh budeme zdieľať vo facebookovej skupine Agátin inšpiratívny kútik.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.