Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Tipy na vianočné darčeky pre dievčatá

Tipy na vianočné darčeky pre dievčatá

Tipy na vianočné darčeky a tvorenie 4. 11. 2023 5 minút
Tereza Kotilová
Vianoce sú pre niekoho sviatky pohody a pokoja, pre iného čas strávený s rodinou nad dobrým jedlom, ale pre deti je to doba splnených prianí. Poďte splniť tie najtajnejšie priania svojim dievčatkám a vybrať im presne taký vianočný darček, ktorý im urobí radosť.

Tipy na vianočné darčeky pre dievčatá

Kreatívne tvorenie 

Dievčatá milujú tvorenie všetkého druhu, a čo ešte len, keď ide o trblietky. Prezrite si úchvatné kreatívne súpravy z Agátinho sveta a vyberte, čo by bavilo práve vašu malú kreatívnu dušu.

Kreatívne súpravy z Agátinho sveta

Taká kreatívna súprava s farebným pieskom a trblietkami dosť možno uchváti aj vás rodičov. Pieskovanie spočíva v nanášaní farebného piesku na lepiace plochy, na ktoré sa piesok ľahko zachytí. Výsledkom je krásny pieskovaný obrázok, ktorý môžete zafixovať lakom na vlasy. Obdobou pieskovania sú trblietky. Piesok je nahradený farebnými trblietkami, ktoré pre ich lesk milujú všetky dievčatká.

Kreatívne súpravy s trblietkami

Ďalšie tvorenie, ktoré dievčatá v pokročilejšom veku ocenia je tkanie, vyšívanie aj šitie. Vlastnoručne vyrobené postavičky poslúžia ako zázračný talizman, malý spovedník alebo kamarát na hranie. 

Agátin TIP: Tvorivá súprava – uši si líščiu kabelku.

A do tretice všetko dobré odporúčame v rámci kreatívnych darčekov výrobu šperkov. Dostať hotový šperk je pre nás ženy radostné, ale mladé dievčatá určite viac rozradostní vyrobiť si vlastný originálny kúsok, ktorý ich bude zdobiť na každom kroku. Celý rok potom môžu vyrábať šperky nielen pre seba, ale tiež malé darčeky pre svojich kamarátov a spriaznené duše.

Drevené pastelové koráliky - Morská panna, 400 ks  Drevené pastelové koráliky - Dúha, 400 ks

Pri výrobe šperkov navyše deti uplatňujú svoju predstavivosť, estetické cítenie, zároveň posilňujú manuálnu zručnosť, rozvíjajú jemnú motoriku a koordináciu ruka oko.

Hry na reálny svet 

Každé dievčatko sníva o priestornom domčeku pre svoje bábiky, a preto vám ponúkame kvalitné drevené domčeky, ktoré budú skvelým herným prvkom a zároveň výstavným kúskom útulnej izbičky. Dominantou našich drevených domčekov Djeco je moderná architektúra zaručujúca dostatok svetla v objekte a poskytujúca voľný prístup ku všetkým miestnostiam na hornom aj spodnom poschodí. Do vybraného domčeka navyše môžete dokúpiť príslušenstvo všetkého druhu.

Túži vaše dievčatko pomáhať pri varení? Zaobstarajte jej na tréning vlastnú drevenú kuchynku, kde môže chystať desiate pre celú rodinu i svojich plyšových kamarátov. V Agátinom svete ponúkame kvalitné drevené kuchynky rôznych rozmerov, farieb aj dizajnu. Výborným doplnkom ku kuchynke je jedálenská alebo čajová súprava, krájanie zeleniny a ovocia či príprava chutných dezertov.

Jedálenská súprava – mačiatka

A čo takto bábätko? Nie živé, ale veľmi realistické. Bábiky bábätká sú veľmi obľúbenou hračkou nielen dievčatiek. Hrou s nimi predsa najviac napodobňujú svet rodičov. Realistické bábätká učia deti láske a starostlivosti o tak krehké stvorenia. Zaobstarajte svojim deťom originálnu bábiku bábätko Pomea by Djeco. Tieto bábätká vyzerajú skutočne ako skutočné a nájdete ich len u nás!

Bábiky Pomea Djeco
 
S bábätkami Pomea deti môžu robiť všetko, na čo si spomenú, a to vďaka širokej ponuke príslušenstva. Môžu ich prezliekať, kŕmiť, kúpať, vziať na výlet v kočíku, na dlhší výlet autom či im pekne vybaviť izbičku.

Bábiky Pomea
 
Dávate prednosť handrovým bábikám, nech už kvôli skladnosti či roztomilému vzhľadu? Siahnite po značke Lilliputiens, ktorá je na látkové hračky expert. Jej bábätká aj bábiky sú veľmi obľúbené hlavne u dievčatiek, na prvý dojem zaujmú a v ponuke máme aj množstvo príslušenstva.

Dievčenské fantazijné svety 

Sníva vaše dievčatko o tom, že sa stane princeznou alebo krehkou lesnou vílou a týmto smerom sa uberá väčšina jej hier? Potom pre vás máme skvelý tip na vianočný darček. Djeco Tinyly je rad báječných zberateľských figúrok víl a princezien. Každá bábika Tinyly je jedinečná vďaka svojim špecifickým doplnkom a môže sa tak stať hrdinkou nejedného dievčenského príbehu.

Ďalší originálny svet princezien ponúkajú figúrky Arty Toys. Každá figúrka princeznej je vybavená celým radom doplnkov. A až sa vášmu dievčatku zbierka princezien rozrastie, môžete jej kúpiť bohato zdobenú vežu pre princezné, kde sa všetky budú cítiť ako doma, prípadne honosný kočík, v ktorom môžu jazdiť princezné na svoje prechádzky.

Arty Toys - Princezná Mila & kočiar

Ďalšie tipy na vianočné darčeky pre dievčatá

Každé dievčatko je iné a len vy to svoje poznáte najlepšie. Prezrite si naše ďalšie kreatívne hry a hračky, ktoré by vašej princeznej mohli urobiť radosť pod vianočným stromčekom.

👉 Hudobné hračky 
👉 Puzzle, mozaiky a vkladačky 
👉 Spoločenské hry 
👉 Dekorácie a doplnky do izbičky 
👉 Detské knižky 
👉 Zápisníky a denníky 
👉 Kúzelné čítanie s Albi perom

Vyberáte darčeky radšej podľa veku? Potom pre vás máme prehľadne členené tipy na hry a hračky pre každý vek.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.