Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Netradičné domčeky pre bábiky

Netradičné domčeky pre bábiky

Tipy pre výber hier a hračiek 5. 3. 2022 3 minúty
Tereza Kotilová
Domčeky pre bábiky sú obľúbenou hračkou snáď všetkých detí. A veľakrát sa na toto hranie tešíme aj my dospelí. Máme pravdu? 😉 Poďte sa s nami pozrieť na niektoré netradičné a veľmi originálne kúsky domčekov pre bábiky z našej ponuky. Čo takto kúpiť domček, ktorý si deti nielen zložia, ale aj dotvoria samy podľa ich nekonečnej fantázie?

Domček pre bábiky Djeco

Domček pre bábiky Djeco

Chcete skutočne originálny dom pre bábiky, ktorý nikto iný mať nebude? Potom máte jedinečnú možnosť s týmto domčekom od obľúbenej značky Djeco. Vytvorte si vlastný dom snov s kompletnou výbavou a všetkým príslušenstvom čisto podľa vašej fantázie či podľa fantázie vašich detí. S touto súpravou Djeco si deti užijú hodiny zábavy pri tvorení a potom aj pri hraní.

Dvojposchodový dom Djeco si postavíte z pevných kartónových dielov a rovnako tak aj nábytok a doplnky. K montáži nepotrebujete nožnice ani lepidlo – jednotlivé diely stačí vytlačiť z hárkov a potom ich do seba zasúvať. Domček aj príslušenstvo si môžete vyfarbiť podľa vášho vkusu.

V domčeku sa potom môžu ubytovať akékoľvek bábiky či postavičky, ktoré majú výšku okolo 8 centimetrov.

Domček pre bábiky Djeco - Vyrob si sám
 

Bistro pre bábiky Pikle

Ručne vyrábaný kufrík, ktorý po otvorení ukrýva veľké prekvapenie – malú kaviareň či bistro. Kufrík od Pikle a všetko v ňom je vyrobené z prírodných materiálov v Českej republike.

Zábavu prináša už samotné chystanie bistra. Drevené žetóny totiž môžete polepiť priloženými samolepkami, čím vznikne sladký koláč alebo výborná pizza.

Ako prebieha hra v bistre? V hriankovači je možné opekať chlieb a následne medzi dvoma kusmi môže vzniknúť lahodný toast. Súčasťou bistra je aj menu s cenami a na peniaze je vymyslený vhadzovací systém na bare. Nechýba ani elegantný držiak na zmrzlinu, ktorá je k dispozícii v dvoch príchutiach. Pýtate sa na postavičky? V kufríku nájdete dve drevené, ktoré si môžete prípadne dotvoriť k svojmu obrazu – namaľovať tvár, dolepiť vlásky z vlny a čokoľvek ďalšie podľa vašej fantázie.

Bistro pre bábiky Pikle

Domček pre bábiky Krasohrátky

Netradičný domček pre bábiky si môžete vytvoriť za pomoci kreatívnych súprav Pavly Petrnouškovej, ktoré sú známe pod značkou Krasohrátky. Každá súprava obsahuje jednu plne vybavenú miestnosť, ktorú si vlastnoručne s deťmi poskladáte. Tieto jednotlivé miestnosti potom môžete skladať vedľa seba či na seba a zostaviť si tak skutočne veľký dom so širokým využitím.

Tvorivé súpravy učia deti základnú prácu s drevom, penovou gumou a farbou. Tiež rozvíjajú jemnú motoriku a zručnosť. Na zostavenie domčekov budete potrebovať tavnú pištoľ, ktorá nie je súčasťou balenia.

Do domčekov sa dá dokupovať samostatne všetko potrebné príslušenstvo.

Moderná vila pre bábiky Djeco

Chcete skutočne modernú vilu pre bábiky, alebo trojposchodový mestský dom s bazénom ? Potom je pre vás jasnou voľbou moderný domček značky Djeco s kompletným príslušenstvom aj rodinou, ktorá môže vilku ihneď po zostavení obývať.

Tento typ domčekov je dobre prístupný zo všetkých strán, a tak je možné hrať sa ľahko v akejkoľvek miestnosti.

K domčeku je možné prikupovať príslušenstvo aj rôzne postavičky.


Zapáčili sa vám netradičné domčeky alebo zostanete verní klasike?

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.