Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Vianočné tvorenie: Anjelik

Vianočné tvorenie: Anjelik

Tipy na vianočné darčeky a tvorenie 20. 11. 2023 1 minúta
Tereza Kotilová
Máme pre vás malý darček na predvianočné tvorenie s deťmi. Stiahnite si vianočného anjelika, dofarbite ho, vystrihnite a užite si spoločne strávený čas.

Vianočné tvorenie: Anjelik na stiahnutie

Stiahnite si zadarmo vianočného anjelika na dotvorenie.
Stačí ho domaľovať, vystrihnúť, zložiť a vyzdobiť si s ním domov.

Na obrázku nesmú chýbať naše obľúbené detaily: Všimnite si šedé tvary na obtiahnutie. Nápadne pripomínajú grafomotorické cvičenia. Deti si vyzdobia svojho malého papierového anjelika a vy môžete mať dobrý pocit, že málinko potrénovali jednu z najvýznamnejších schopností pre predškolákov.

Aby ste mali doma naozaj veľa veselo, môžete si anjelika vytlačiť niekoľkokrát, zakaždým ho vyfarbiť inak a zložiť si tak celú anjelskú rodinu.

Vianočný anjelik na stiahnutie

Tip na záver: Na vyfarbenie anjelika sú skvelé pastelky či fixky Maped, ktoré majú krásne sýte farby. Tí najmenší môžu na vyfarbenie použiť voskovú farebnú guľôčku.


Anjelika pre vaše vianočné tvorenie pripravil náš dvorný ilustrátor, Martin Šojdr (štúdio pukpuk.cz).

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.