Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Ktoré značky školských batohov u nás nájdete?

Ktoré značky školských batohov u nás nájdete?

Tipy pre rodičov školákov 15. 8. 2021 3 minúty
Tereza Kotilová
Často sa nás pýtate, prečo u nás nenachádzate značky školských batohov Oxybag, Beckmann či Baagl a ďalších podobných. Radi vám odpovieme a pripomenieme značky, za ktorými plne stojíme. Už v našich začiatkoch sme sa rozhodli ísť cestou skutočnej kvality, a to bez kompromisov. Stále sa toho držíme a zo svojich nárokov na kvalitu nepoľavujeme ani dnes. Skrátka, chceme vám skrz Agátin svet odovzdať iba to najlepšie.
Ktoré značky školských batohov u nás nájdete?

Na školských aktovkách a batohoch bedlivo sledujeme kľúčové vlastnosti, ako je ergonomické riešenie chrbta, bezpečnosť či praktické usporiadanie. Oceňujeme a podporujeme pôvodných tvorcov prichádzajúcich s vlastnou konštrukciou školskej tašky a s vkusným a originálnym dizajnom. Ako rodičia totiž veľmi dobre vieme, ako dôležité sú dve veci, ktoré na prvý pohľad v okamžiku kúpy nemusia byť vidieť:
   

1. kvalita spracovania (spôsob ušitia batohu či aktovky a kvalita a trvanlivosť použitých materiálov),
2. nadčasovosť motívu školskej tašky (deti aj ich nároky sa s vekom menia a väčšinou najneskôr v tretej triede im detské motívy nemusia vyhovovať).

V neposlednom rade je pre nás tiež dôležitý ekologický prístup značky – chceme sa starať o planétu rovnako ako o naše deti.

Preto sme pre vás do Agátinho sveta vybrali značky školských batohov a aktoviek, u ktorých o kvalite ani na sekundu nepochybujeme. Sú to značky Topgal, Boll, Ergobag a Step by Step. Spĺňajú všetky naše kritériá a plne za nimi stojíme.
 

Školské batohy Topgal – česká značka nielen pre prváčikov

Topgal je seriózna značka vyznačujúca sa kvalitou a zaujímavým dizajnom. Firma najprv predávala obuv a koženú galantériu, ale postupne sa začala sústrediť na školské batohy. V čom sú školské batohy Topgal tak výnimočné? Firma Topgal figuruje na českom trhu viac ako 25 rokov. Za túto dobu dokázala prepracovať svoje batohy do tých najmenších detailov. Výsledkom sú ľahké školské batohy, ktoré majú dokonale anatomicky tvarovaný chrbát, nastaviteľné ramenné, hrudné aj bedrové popruhy, veľké množstvo reflexných prvkov, špeciálnu kapsu na pitie, vnútorný organizér a množstvo ďalších noviniek.

Už ste videli najnovšiu kolekciu batohov Topgal 2021? Radosť urobí budúcim prváčikom ale aj ostrieľaným školákom.
 

 

Školské batohy Boll – česká značka pre školákov, predškolákov aj turistov

Česká firma BOLL začala v roku 1997 vyrábať batohy pre horolezcov. Neskôr rozšírila svoju výrobu o školské batohy, batohy pre predškolákov a batohy pre voľnočasové aktivity a turistiku. Batohy BOLL sú praktické a plne funkčné. Použitie kvalitných materiálov zaručuje ich 100 % spoľahlivosť. Polstrovanie kopíruje anatómiu chrbta dieťaťa, chráni jeho chrbticu a umožňuje príjemnú cirkuláciu vzduchu. K pohodlnému noseniu školských batohov Boll prispieva nastaviteľnosť popruhov a bedrového pásu.
 
Školské batohy Boll – česká značka pre školákov, predškolákov aj turistov
 

Školské batohy Ergobag – zodpovedná česká značka

Značke Ergobag veľmi záleží na životnom prostredí, a preto zodpovedne pristupuje aj k jeho ochrane. Tkaniny vrátane pútok na zipse sú 100 % vyrobené z recyklovateľných PET fliaš.

Prezrite si najnovšiu kolekciu školských batohov Ergobag 2021, ktorá sa zameriava hlavne na 1. stupeň, alebo na poslednú kolekciu študentských batohov Satch by Ergobag, ktoré porastú s vaším školákom niekoľko rokov.
 

 

Školské batohy Step by Step – batohoaktovky s množstvom noviniek

Školské aktovky Step by Step od značky Hama majú skutočne množstvo praktických noviniek. Pevná hliníková konštrukcia s ľahkým rámom, vďaka ktorému aktovka drží svoj pevný tvar a školák ju môže bez problému položiť na zem bez toho, aby padala. Napriek tomu nemá pevné veko, ale prispôsobuje svoj tvar aktuálnemu obsahu. Novo sa teda označuje aj pojmom „batohoaktovka“. Pýši sa ergonomicky tvarovaným chrbtom s príjemným polstrovaním. 

V našej ponuke nájdete školské súpravy aktoviek Hama Step by Step vrátane niekoľkých praktických doplnkov v rovnakom dizajnovom ladení.
 
 
Veríme, že naša ponuka školských batohov aj aktoviek je aj bez niektorých vyššie spomínaných značiek dostatočne široká, a vyberiete ten pravý batoh pre svojho školáka.
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.