Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Kreatívne tvorenie: Scrapbooking

Kreatívne tvorenie: Scrapbooking

Tvorenie a vyrábanie 10. 9. 2021 3 minúty
Tereza Kotilová
Počuli ste už o scrapbookingu? Áno? A natoľko vás tento spôsob kreatívneho tvorenia zaujal, že teraz zháňate inšpiráciu a užitočné pomôcky? Alebo tento výraz počujete po prvýkrát a potrebujete rozšíriť obzory? Tak či onak, poďte sa s nami pozrieť, aké potreby pre scrapbooking Agátin svet ponúka, a viac si priblížiť, o čo ide a ako postupovať.

Kreatívne tvorenie: Scrapbooking

Čo je scrapbooking a pre koho je určený?

Scrapbooking je spôsob kreatívnej tvorby, kedy si pomocou ústrižkov, samolepiek, pečiatok, fotografií, washi pások a ďalších pomôcok, tvoríte denníky, albumy, priania či akékoľvek koláže a originálne darčeky. Ide o zloženinu slova scrap = ústrižok a book = kniha. Voľne by sa tento názov dal preložiť ako kniha ústrižkov.

Do tvorby sa môžu pustiť fakticky všetci, ktorí sú pre takéto kreatívne tvorenie nadšení – malí aj veľkí, chlapci aj dievčatá. A ideálne je tvoriť vo dvojici. Vtedy vznikajú veľmi nápadité výtvory. Čo takto prekvapiť svojho malého či veľkého kreatívca a vytvoriť spoločný album plných zážitkov trebárs z tohtoročných prázdnin?
 
Čo je scrapbooking a pre koho je určený?
 

Potreby pro scrapbooking

Idete do toho? Potom vás iste zaujíma, čo všetko by sa vám mohlo hodiť.

V prvom rade si premyslite, čo budete tvoriť. Ak vás nalákala myšlienka krásneho albumu z letných dovoleniek, tak si pripravte fotky, vstupenky, mapky výletov, či ďalšie čriepky z dovolenky, ktoré vám príjemné zážitky pripomínajú.

Ďalej si kúpte dosky, blok, diár, listové papiere či nejaký pekný album, do ktorého budete všetko zanášať. A v neposlednom rade sa vybavte písacími potrebami, trblietavými popisovačmi, fixkami, pastelkami, nožnicami, lepidlom, samolepkami, pečiatkami, povrázkami, stužkami, washi páskami, farebnými papiermi a ďalšími pomôckami, s ktorými sa vám dobre tvorí. Kreativite sa v tomto prípade medze nekladú.

Potom sa už len nechajte unášať fantáziou a dielo bude čoskoro hotové. Verte, že táto činnosť vás bude neskutočne baviť a z výsledku budete nadšení vy aj vaši blízki.
 

Čo vám ponúka Agátin svet

U nás si môžete na scrapbooking kúpiť skutočne veľa vecí. Určite neprehliadnite širokú ponuku pečiatok a samolepiek pre scrapbooking s rôznou tematikou. Pečiatky aj samolepky využijete na oživenie diárov či trebárs rodinných fotoalbumov. Umelecké nožnice s rôznymi vzormi vám pomôžu vystrihnúť všemožné tvary a dekorácie. Farebné vankúšiky k pečiatkam vám umožnia obľúbenú pečiatku opečiatkovať v niekoľkých veselých farbách.


Na dosiahnutie dokonalého výsledku vašej kreatívnej tvorby budete potrebovať tiež všelijaké popisovače, fixky, pastelky, vodové farby či výtvarné pomôcky, ktoré máte radi. Naša ponuka výtvarných potrieb je vskutku široká a svoje si tu nájde skutočne každý kreatívec.

Čo takto váš album ozvláštniť niečím extra trblietavým? Sme vybavení! Trblietavé kreatívne lepidlá všetkých možných farieb, parádne gélové perá s trblietavým efektom či úžasné trblietavé fixky? Čo si vyberiete?
 

Veríme, že sme vás navnadili a poskytli vám prehľad toho, čo všetko si môžete pre kreatívny scrapbooking kúpiť priamo u nás. Nech sa vám dobre tvorí!
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.