Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Hračky do auta: Tipy, ako zabaviť deti na cestách?

Hračky do auta: Tipy, ako zabaviť deti na cestách?

Agáta TV 7. 7. 2023 1 minúta
Kristýna Křížová
Čaká vás dlhá cesta s neposednými deťmi v aute? Inšpirujte sa našimi tipmi na šikovné hračky do auta, ktoré deti zabavia a cestu si pekne užijú.
Mamičky Klára s Janou svojim deťom zabalili veci na cestu do štýlových kufríkov Affenzahn.


Na skrátenie dlhej chvíle sa osvedčili praktické hry do auta, ktoré určite oceníte aj vy. Skúste magnetické logické hry či labyrinty.


Zajímavou aktivitou pre deti je aj kreslenie. Vďaka vyprateľným fixkám či dokonca kresleniu len fixkou obsahujúcou číru vodu sa deti môžu aj v aute bez obáv kreatívne vyblázniť.


Tieto praktické hračky do auta budú vaše deti baviť, a vy si tak môžete užiť pokojnú cestu na vašu dovolenku. Omrknite tiež poriadnu batožinu a batohy, ktoré na cestách prídu vhod alebo skladné cestovné hry, ktoré môžete zobrať všade so sebou.
Online obchod
Zdieľať
Kristýna Křížová Kristýna je zakladateľka a duša Agátinho sveta, ktorému dáva smer. Spolu so svojou sestrou Luciou skúmajú tuzemský i zahraničný trh, aby do sortimentu začlenili tie najlepšie hry a hračky. Pretože len hry, hračky, knižky a stavebnice, ktoré vynikajú prínosom pre deti, kvalitou spracovania, bezpečnosťou aj dizajnom môžu do Agátinho sveta. A taký je potom svet, ktorý pre nás tvoria.