Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Grimm's: Dúhovo farebné, extra veľké a fantasticky kreatívne hračky

Grimm's: Dúhovo farebné, extra veľké a fantasticky kreatívne hračky

Tipy pre výber hier a hračiek 15. 9. 2023 3 minúty
Tereza Kotilová
Predstavujeme vám rodinnú firmu Grimm's, ktorá zásobuje trh detských hračiek fantasticky kreatívnymi kúskami. Všetky ich hračky sú zábavne farebné a ekologické. Poďte sa spoločne s nami pozrieť bližšie na túto značku.

Nemecká rodinná firma Grimm's

Nemecká rodinná firma Grimm's

Dúhovo farebné, neobyčajne veľké a fantasticky kreatívne sú hračky a stavebnice od nemeckej rodinnej firmy Grimm's, ktorá vyrába prírodné, vysokokvalitné a bezpečné drevené hračky pre deti. Všetky ich kúsky sa vyznačujú svojím úplne ojedinelým dizajnom, farebným prevedením a tiež svojím ekologickým prístupom k výrobe samotnej. Hračky nie sú lakované, ale sú ošetrené zdraviu neškodnými a šetrnými materiálmi, ako je olej a vosk. Výhodou tohto ošetrenia je aj to, že pri stavaní všelijakých výplodov detskej fantázie jednotlivé diely nekĺžu.

Pri vývoji a tvorbe produktov sa táto nemecká firma navyše riadi princípmi Waldorfského a Montessori vzdelávania. Preto sa tieto hračky tiež perfektne hodia do výbavy materských škôlok s týmto zameraním.
 
 

Dúhové skladačky a stavebnice

Medzi najobľúbenejšie kúsky firmy Grimm's patrí dozaista farebná dúha. Ide o niekoľko farebných oblúkov, ktoré môžete rôzne skladať na seba či vedľa seba a tvoriť tak zaujímavé obrazce aj guľôčkodráhy. Jednotlivé diely možno použiť ako tunel pre vláčikodráhu, plot pre zvieratká, domček pre plyšiaky či ako kolísku pre malé bábiky a postavičky. Využití je skutočne mnoho a trebárs s deťmi objavíte niečo prekvapivé, čo z týchto farebných oblúkov vytvoriť. Na začiatok sa mrknite na pár tipov na hranie s dúhou vo videu.



Farebná dúha Grimm's

Čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti s dieťaťom? Drevená stavebnica! Tak aj tú má firma Grimm's vo svojej ponuke. Vďaka rôznym tvarom môžu deti z jednotlivých dielikov postaviť rôzne členité stavby jednoduchého aj náročnejšieho rázu. Vďaka nelakovanému povrchu na sebe kocky veľmi pekne držia.

Farebná drevená stavebnica Grimm's

Kto by nepoznal kónickú stohovaciu vežu, pomocou ktorej sa aj tie najmenšie deti učia spoznávať veľkostné rozdiely a farby. Pri stohovaní deti precvičujú zručnosť a jemnú motoriku. Veža od Grimm's sa pýši svojou neskutočnou výškou, ktorá dosahuje až 21 cm a skladá sa z 10 koliesok. Čo si trúfame povedať je skutočne veľká porcia zábavy pre všetky deti od cca 1 roka.


 

Drevené motorické hračky pre najmenších

Firma Grimm's myslí aj na našich najmenších a v ich ponuke okrem iného nájdete motorické hračky na precvičovanie prvého úchopu, ktoré sú vhodné pre deti od narodenia.


Rodinná spoločnosť Grimm's má skutočne široké portfólio. To, čo pre túto chvíľu nájdete na našom e-shope rozhodne nie je všetko. Pravidelne naskladňujeme novinky v sortimente. Sledujte nás, pretože toto bude veľké a farebné!
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.