Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Základná výbava leta? Predsa hračky do vody a hračky do piesku

Základná výbava leta? Predsa hračky do vody a hračky do piesku

Tipy pre výber hier a hračiek 21. 7. 2023 4 minúty
Tereza Kotilová
Čas strávený pri vode ideálne na piesočnej pláži je tu! A kto nemá patričnú výbavu pre tieto letné hry, odporúčame ju čo najrýchlejšie doplniť. V Agátinom svete nájdete všetko potrebné na stavanie úchvatných piesočných hradov aj nekonečných vodných priekop, a rovnako tak veľa hračiek do vody, ktoré nájdu využitie aj v zimných mesiacoch pri kúpaní vo vani. Tak poďte vyberať nápaditú zábavu k vode v neobyčajnom dizajne a ekologickom spracovaní.

Základná výbava leta? Hračky do vody a hračky do piesku

Hračky do vody aj do piesku pre deti každého veku

Nech už sa tento rok chystáte na dovolenku k moru, po krásach Slovenska či na chatku, o ktorú sa s láskou staráte, iste vás neminie poriadne letné kúpanie a stavanie hradov z piesku. Obe k letu neodmysliteľne patria a je dôležité sa pre tieto letné radovánky poriadne vybaviť.

Praktickou výbavou je nafukovací balón. Vyfúknutý je veľmi skladný, takže ho možno vziať so sebou úplne všade, potom párkrát fúknuť a deti sa môžu hrať. Dá sa vziať do vody, ale kopať a hádzať s ním sa dá aj na trávniku.

Existuje dieťa, ktoré by nebavilo prelievanie vody z jednej nádoby do druhej a následne pozorovať pretekanie skrz dierky v dne? Také nepoznáme. Takže základom pre všetky vodné hry sú určite vedierka a nádoby na vodu všetkého druhu, ktoré nájdu využitie aj na piesku.

Pozóóór loď na obzore! Pláva priamo k nám. Ide o priateľskú loď alebo pirátov? V našom prípade ide o maximálne priateľskú a navyše neoprénovú loď, ktorú riadi kapitán Marius a otvára dvere každému priateľovi, ktorého na svojej plavbe stretne. V prípade použitia vo vani môže táto loď aj originálne zakotviť pri brehu pomocou prísavky.
 

Keď už na svojich cestách stretnete pieskovisko či piesočnú pláž, iste sa neubránite otázke „Máme lopatku?“. Jasné, že máme, pretože lopatka do základnej výbavy k vode aj na piesok proste patrí. Od značky LENA u nás nájdete niekoľko kvalitných hračiek na piesok i v EKO prevedení.

Už ste videli naše novinky od značky ScrunchSilikónové hračky do piesku si zamilujete vy aj vaše deti na prvé vyskúšanie.

Hračky do piesku
 

 

Hračky do vody pre najmenších

Zháňate hračky do vody pre najmenších beťárov? O zábavu vo vode sa tiež dobre postará nosorožec Marius zo 100 % netoxického silikónu, ktorého keď potopíte pod vodu, bruško sa mu celé naplní vodou, a po vybratí s ním po sebe môžete striekať. Rovnako si deti užijú veľa zábavy s bábikou, ktorá má okolo seba kruh s kačičkou.

Alebo dávate pri hraní prednosť knižkám? Potom sa vybavte kúzelnou knižkou do vody, z ktorej budete unesení aj vy sami. Pri kúpaní vonku dosť pravdepodobne žiadne zmeny nezaznamenáte a prezriete si spoločne s deťmi krásny príbeh o krokodílovi Anatolovi. Avšak keď vezmete večer knižku so sebou do vane a napustíte si vodu teplejšiu ako je 32 °C, príbeh vám odhalí svoje tajomstvá. To budete pozerať!
 

Chcete skutočne neobyčajnú zábavu k vode? Potom vyskúšajte vodnú kartovú hru, s ktorou si užijete veľa zábavy ako pri mori, pri rybníku aj trebárs večer vo vani.

A je to! Potrebné hračky do vody aj do piesku už máte. Teraz už stačí vyraziť a užívať si letných radovánok naplno.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.