Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Vyrobte si originálne náramky priateľstva

Vyrobte si originálne náramky priateľstva

Tipy pre výber hier a hračiek 5. 2. 2024 2 minúty
Tereza Kotilová
Poďte s nami nazrieť pod veko originálnych súprav šperkov You & Me. Kto by si neobľúbil nesmrteľné náramky priateľstva, ktoré sú stále dôverným symbolom medzi kamarátmi.
Šperky You & Me

Predstavujeme vám nové kreatívne súpravy You & Me, vďaka ktorým si môžu dve kamarátky vyrobiť dva prekrásne náramky priateľstva. Rovnako tak možno vďaka súpravám vyrobiť darček z lásky či si len tak navliecť náramky a vybúriť tak svoju tvorivú fantáziu na maximum.
 

Súpravy dvoch náramkov sú určené deťom od 8 až 10 rokov a z každej súpravy možno vyrobiť dva nádherné a vskutku originálne náramky v rôznych farbách. Celá súprava je uložená vo veľmi peknej krabičke.

Šperky You & Me

Vo vnútri súpravy nájdete koráliky, dva prívesky, farebný obrázkový návod a organzové vrecúško, do ktorého môžete náramok po vyrobení vložiť a pripísať k nemu odkaz obdarovanému. Každá súprava je originál.


No nie je to neuveriteľne originálny a prekrásny darček z lásky či darček potvrdzujúci skutočné priateľstvo?

Šperky You & Me
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.