Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Vyrobte si náramky pre každú príležitosť

Vyrobte si náramky pre každú príležitosť

Tipy pre výber hier a hračiek 13. 9. 2023 1 minúta
Tereza Kotilová
Školský a škôlkový čas je v plnom prúde. Nový režim sa zabeháva, vznikajú nové priateľstvá, ale niekde môžu stekať slzy smútku. Máme pre vás nápad, ako sa pokúsiť slzičky zahnať či ako posilniť nové priateľstvá.

Vyrobte si náramky pre každú príležitosť

💧Náramky na zahnanie smútku

Niektoré deti vyrazili do škôl a škôlok s veľkým odhodlaním a vztýčenou hlavou. Niektorým sa z očí ešte pred prvým dňom valili slzy smútku, ktoré už trebárs samy ustáli, alebo tiež nie. Tieto emócie človek neovyplvní, prichádzajú ako blesk z jasného neba. Deťom môže dôjsť, že sú bez rodičov čím ďalej, tým viac a už im to trebárs nie je tak príjemné, alebo nastane nejaká situácia, ktorá im pripomenie vás rodičov, domov, a hneď je to tu.

Najprv je potrebné si povedať, že na tom nie je nič zlé, veď sa to deje aj nám dospelákom, takže sa nie je za čo hanbiť či čokoľvek zakazovať. To, že nám niekto chýba, je úplne v poriadku a my vám dáme malý tip, ako tieto chvíle možno zmierniť talizmanom. Čo takto si vzájomne vyrobiť náramky proti smútku, ktoré si spoločne alebo vzájomne navlečiete, nasuniete na ruky a poviete si nad nimi nejaké vaše silné slová? Hneď ako sa dieťaťu v škole či škôlke začne po vás cnieť, pozrie sa na onen náramok, ktorý mu povie „to je v poriadku, mne tiež chýbaš, myslím na teba, za malý okamih už zase budeme spolu“

👭Náramky priateľstva  

V školách a škôlkach sa mimo slzičiek smútku odohráva množstvo krásnych a nezabudnuteľných chvíľ, o ktorých určite denne počúvate. A tiež vznikajú nové priateľstvá, ktoré sú niekedy schopné odolať nástrahám dospievania a prerásť až do dospelosti. Ako také detské priateľstvá môžu deti posilniť? Tak, že si vzájomne s novým kamarátom vyrobíte náramky priateľstva, ktoré budete nosiť vo dne v noci, a ktoré budú vravieť svetu, že tu stojí nerozlučná dvojka, trojka, štvorka alebo snáď päťka priateľov?😊
 
Vyrobte si náramky pre každú príležitosť

🎁 Náramok ako darček 

Vyrobený náramok môže byť tiež prekrásnym darčekom pre oslávenca, ktorý pozve vaše dieťa na narodeninovú párty, prípadne aj ako malá pozornosť pre pani učiteľku. Čo urobí viac radosti, než vlastná tvorba?


Osvedčili sa vám naše tipy v praxi? Vyrobili ste si svoje vlastné náramky, ktoré vám nosia šťastie, zmierňujú cnenie či potvrdzujú priateľstvo? Pochváľte sa nám v našom Agátinom inšpiratívnom kútiku, sme zvedaví.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.