Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog SmartGames – logické hry

SmartGames – logické hry

Pravidlá hier na stiahnutie 15. 1. 2023 2 minúty
Kristýna Křížová
Originálne 3D logické hry pre celú rodinu.

Názov hry: SmartGames - Cube duel , originálny názov: CUBE DUEL, kód: SGM201
Popis: 3D logická hra pre 1 až 2 hráčov od 10 rokov. Vyvažujte jednotlivé diely a pritom strategicky voľte medzi útokom alebo obranou. Ale čo je najdôležitejšie, dostaňte svoju farbu navrch!
Pravidlá na stiahnutie

Název hry: SmartGames - Draci ohniváci , originální název: DRAGON INFERNO, kód: SGM505Popis: Táto logická hra je určená pre 2 hráčov od 7 rokov a preverí vaše strategické schopnosti. Vybudujte a ubráňte svoje kráľovstvo alebo zhoríte v plameňoch! Cieľom hráčov je vybudovať najväčšie kráľovstvo v dračom údolí. 
Pravidlá na stiahnutie

Název hry: SmartGames - Skokani, originální název: Froggit, kód: SGM501.
Popis: Pomôžete svojej žabej rodinke preskákať cez rybník? Ale dávajte pritom dobrý pozor na rybu. Úlohou hráčov je previesť svoje žaby cez rybník a zabrániť protihráčom, aby urobili to isté. 
Pravidlá na stiahnutie

 

Název hry: SmartGames - Králičí zahradníci , originální název: GRABBIT, kód: SGM510
Popis: Máte radi zeleninu? Králiky určite áno. Sú hladní a poskakujú po zeleninovej záhrade. Rôzne druhy zeleniny sa zviditeľnia, keď sa králičky pozrú pod listy. Treba si však zapamätať, kde je ktorá zelenina vysadená. Ak si to nepamätáte, zvieratá, ktoré žijú pod zemou vám zoberú zeleninu. 
Pravidlá na stiahnutie

Název hry: SmartGames - Tučniaky, pritúľte sa!, originální název: Penguins Huddle up, kód: SGM506
Popis: 3D logická hra pre 2 až 4 hráčov od 6 rokov. Zvládnete ako prvý zhromaždiť svojich tučniakov, aby sa navzájom zahriali? A zároveň zabráňte svojím protivníkom, aby urobili to isté. Hru vyhráva hráč, ktorý ako prvú spojí celú rodinu tučniakov. Pravidlá na stiahnutie

Online obchod
Zdieľať
Kristýna Křížová Kristýna je zakladateľka a duša Agátinho sveta, ktorému dáva smer. Spolu so svojou sestrou Luciou skúmajú tuzemský i zahraničný trh, aby do sortimentu začlenili tie najlepšie hry a hračky. Pretože len hry, hračky, knižky a stavebnice, ktoré vynikajú prínosom pre deti, kvalitou spracovania, bezpečnosťou aj dizajnom môžu do Agátinho sveta. A taký je potom svet, ktorý pre nás tvoria.