Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog NOVINKA: Silikónové hryzadielka pre bábätká od českej značky Mimijo

NOVINKA: Silikónové hryzadielka pre bábätká od českej značky Mimijo

Tipy pre výber hier a hračiek 3. 2. 2022 2 minúty
Tereza Kotilová
S radosťou vám predstavujeme ďalšiu novinku tohto roka – značku Mimijo, ktorá s láskou a starostlivosťou vyrába doplnky pre bábätká. V našej ponuke nájdete dojčiace korále, hrkacie silikónové aj drevené hryzadlá a ďalšie nádhernosti. Poďte sa pozrieť bližšie.
NOVINKA: Dizajnové a praktické doplnky pre najmenších od českej značky Mimijo

O značke Mimijo

Mimijo je rýdzo česká značka, ktorá od roku 2016 ponúka dizajnové a zároveň praktické doplnky pre tých najmenších. Všetky výrobky obsahujú zdravotne neškodný potravinársky silikón, ktorý sa perfektne hodí na uvoľnenie napuchnutých ďasien a na prerezávanie prvých zúbkov. Produkty sú testované v ČR a sú vhodné pre bezpečný kontakt s ústami detí do 3 rokov.
 

Silikónové dojčiace korále Mimijo

Silikónové dojčiace korále pomáhajú bábätku sústrediť sa na dojčenie a veľmi dobre odvádzajú pozornosť od bolestivého škriabania či štípania aj od nepríjemného ťahania vlasov. Ďalej skvelo zabavia bábätko v nosiči alebo na dlhých cestách a neskôr poslúžia aj ako hryzadielko, ktoré sa bude hodiť hlavne pri prerezávaní prvých detských zúbkov. Bonusom navyše je, že ide vlastne o krásne vyzerajúci doplnok pre mamičky v jemných pastelových tónoch.


 

Hryzadielka Mimijo – drevené, silikónové aj hrkacie

Chcete mať doma pokojné a spokojné bábätko aj počas prerezávania zúbkov? Verným pomocníkom sú zaručene hryzadielka všetkého druhu. Značka Mimijo prichádza s rôznymi variantmi – od drevených so silikónovými doplnkami, cez kompletne silikónové až po hryzadielka hrkacie.


Značka Mimijo si za krátku dobu získala veľkú obľúbenosť medzi svojimi zákazníkmi, a tak veríme, že si ju po prvom prezretí a vyskúšaní obľúbite aj vy. Všetky produkty sú ideálnym a veľmi praktickým prvým darčekom pre nastávajúce mamičky.
NOVINKA: Dizajnové a praktické doplnky pre najmenších od českej značky Mimijo
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.