Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog NOVINKA: Kreatívne súpravy Djeco

NOVINKA: Kreatívne súpravy Djeco

Tipy pre výber hier a hračiek 4. 3. 2022 2 minúty
Tereza Kotilová
Naša obľúbená značka Djeco si pre tento rok nachystala niekoľko podarených noviniek. A máme veľkú radosť, že vám teraz môžeme predstaviť jednu z nich. Ide o zábavné a kreatívne súpravy inšpirované veľkými umelcami. Poďte sa pozrieť bližšie na jednotlivé kúsky a ponorte sa tak spoločne s deťmi do sveta umenia.
Nakuknite s nami do škatuľky zábavných a kreatívnych hier z dielne Djeco, inšpirovaných svetovými umelcami. Spoznajte kreatívne súpravy „Inspired by“, ktoré vás aj vaše deti prepoja s veľkými umelcami a vy si tak budete môcť skúsiť vytvoriť ich diela hneď niekoľkými rôznymi technikami.

Kreatívna súprava Inspired by Giuseppe Arcimboldo

Giuseppe Arcimboldo bol maliar 16. storočia, ktorý tvoril svoje diela na habsburskom dvore ako vo Viedni, tak v Prahe. Preslávil sa tým, že svoje obrazy skladal z ovocia a zeleniny. Určite si vybavíte obraz Rudolfa II. nesúci názov Rudolf II. ako Vertumnus. Poďte si skúsiť s deťmi vytvoriť tiež taký obraz plný ovocia a zeleniny s pomocou samolepiek. Tvoriť môžete podľa priloženého návodu alebo podľa svojej fantázie.
Kreatívna súprava Inspired by Giuseppe Arcimboldo

Kreatívna súprava Inspired by Pablo Picasso

Vyskúšajte sa s deťmi priblížiť dielam Pabla Picassa, zakladateľa kubizmu. Vytvárajte zábavné a originálne koláže pomocou mozaikových častí, lepidla a základných obrazov a buďte majstrom plátna. Stačia vám šikovné ruky a dobré naladenie. Veď nikdy nie je neskoro ponoriť sa do sveta umenia.
Kreatívna súprava Inspired by Pablo Picasso

Kreatívna súprava Inspired by Paul Gauguin

Táto kreatívna súprava ponúka prepojenie s veľkým postimpresionistickým majstrom Paulom Gauguinom. Krásne obrázky budú pod štetcami vašich detí ožívať tak, ako budú postupne nanášať farby na ilustrované akvarelové základy.
Kreatívna súprava Inspired by Paul Gauguin
 
Všetky ostatné kreatívne súpravy z radu Inspired by sú veľmi zábavné a ponúkajú deťom celý rad aktivít. Okrem vyššie spomínanej maľby, samolepkovania či nalepovania lepidlom si v nich deti vyskúšajú trebárs tiež vyškrabávanie či obtlačovanie.


Tak, ktorú z kreatívnych hier od Djeco vyskúšate s vašimi deťmi vy?
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.