Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Djeco: Kreatívne tvorenie, motorická hra a lopty

Djeco: Kreatívne tvorenie, motorická hra a lopty

Tipy pre výber hier a hračiek 20. 7. 2021 4 minúty
Tereza Kotilová
Je to tu! Ďalšia várka noviniek obľúbenej francúzskej značky Djeco je už na e-shope. A čo medzi novinkami tentoraz nájdete? Prevažne kreatívne tvorenie všetkého druhu, krásnu motorickú hru s počítaním aj nafukovacie lopty, ktoré určite využijete nielen pri letných kúpačkách. Tak sa poďte pozrieť.

Kreatívne tvorenie podporujúce rozvoj jemnej motoriky

Tvoria radi vaše deti? Potom budú z nových výtvarných hier Djeco nadšené. Všetky sú určené pre deti vo veku od 3 do 6 rokov a v každej hre ide o inú techniku tvorenia, ktorá rozvíja detskú fantáziu aj jemnú motoriku. Na výber je technika bodkovania, pečiatkovania či kreatívne brmbolcovanie. Akú výtvarnú hru vyberiete?
 
Kreatívne tvorenie podporujúce rozvoj jemnej motoriky - pečiatkovanie Djeco

Alebo radšej skladáte puzzle? Djeco prichádza s úchvatne farebnou grafikou imaginárneho sveta bez rohov a hraníc v siluete zvieraťa – na výber v novinkách nájdete opicu s 350 dielikmi či veľrybu so 150 dielikmi. Tieto nádherne ilustrované puzzle sú ideálne pre deti vo veku od 7 rokov, ale baviť sa určite budete aj vy, milí rodičia.
Puzzle Djeco bez rohov a hraníc - velryba

Pokiaľ vaše dieťa rado maľuje vodovými farbami, v našej ponuke nájdete umeleckú paletu vodových farieb Djeco, v ktorej nájdete široký a harmonický výber farieb v dvoch vrstvách. Tešiť sa môžete na 36 štandardných farieb, 8 perleťových farieb a 9 fluorescenčných farieb.
 

Ďalšou novinkou, v ktorej sa deti kreatívne vybláznia, je Zatĺkačka – roboty. Deti majú za úlohu nájsť správne časti a pripevniť ich na korkovú dosku pomocou klinčekov a kladiva, aby vytvorili robota podľa predlohy alebo podľa vlastnej fantázie. Vďaka malým klinčekom hra parádne rozvíja jemnú motoriku a zabaví deti približne od 4 rokov.

Zháňate kreatívnu zábavu, ktorá pomôže rozvíjať jemnú motoriku aj u tých najmenších? Pre deti od 2 rokov máme medzi novinkami Prešívanie – Zvieratká. V súprave sú 4 zvieratká rozdelené na tri časti. Úlohou detí je nájsť všetky tri časti, ktoré k sebe pasujú a zošiť zvieratko dohromady. Deti tiež môžu zapojiť fantáziu a použitím rôznych častí vytvoriť nové a vtipné druhy zvierat. Vymyslíte im spoločne nové názvy?
Prešívanie Djeco - Feltimix zvieratká

Motorická hra s počítaním

Čo nás veľmi zaujalo je nová motorická hra Pinstou, v ktorej si deti precvičia ako počítanie, obratnosť, tak jemnú motoriku. Deti umiestňujú na hernú dosku správny počet žetónov podľa predlohy pomocou drevenej pinzety. Túto skvelú hru sa môžete zahrať už s trojročným dieťaťom.
 

 

Nafukovacie lopty

A na záver trochu tej letnej zábavy nielen k vode. Medzi novinkami nájdete 3 nové dizajny nafukovacích lôpt Djeco, a to vesmír, rybky či vtáčiky. Ktorá sa vám páči najviac?
 

Agátin svet je priamym dovozcom výrobkov značky Djeco. Preto v našom e-shope nájdete absolútne najširšiu ponuku značky Djeco na Slovensku, z ktorej si vyberie skutočne každý.
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.