Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Najvyšší čas zaobstarať: Školské potreby a výtvarné pomôcky vo výhodných súpravách

Najvyšší čas zaobstarať: Školské potreby a výtvarné pomôcky vo výhodných súpravách

Tipy pre rodičov školákov 28. 8. 2023 3 minúty
Tereza Kotilová
Za pár dní zazvoní na prvú hodinu nového školského roka. Je už váš školák kompletne pripravený? Pokiaľ nie, je na čase to napraviť a nenechávať nákup školských potrieb a pomôcok na poslednú chvíľu. Nakoľko my samy, mamy, sme už niekoľko takých príprav chystali, vieme, koľko času to zaberie. A tak sme sa rozhodli vám prípravu uľahčiť a vytvoriť pre vás kompletné balíčky školských a výtvarných potrieb. Stačí si len vybrať ten najvhodnejší.
Najvyšší čas zaobstarať: Školské potreby a výtvarné pomôcky vo výhodných súpravách
 
Vyberať môžete z výhodných balíčkov školských potrieb pre chlapcov aj dievčatá, pravákov aj ľavákov. Alebo z praktických výtvarných balíčkov pre školákov aj pre tých úplne najmenších.
 

Základný balíček školských potrieb

Základný balíček školských potrieb ideálny pre najmenších školákov, ktorý obsahuje kvalitné vodové farby pre deti vrátane štetca z prírodných vlákien. 3 kusy drevených lakovaných ceruziek so strednou tvrdosťou s ergonomickým trojhranným telom na pohodlné držanie a s vysokokvalitnou tuhou. Súprava 12 kusov ergonomických pasteliek obľúbenej značky Maped s trojhranným telom, mäkkou odolnou tuhou a jasnými farbami. Nožnice pre začiatočníkov so zaoblenými špičkami a čepeľami z brúsenej nehrdzavejúcej ocele.
 

Výhodný balíček školských potrieb pre 3. – 5. triedu

Výhodný balíček základných školských potrieb pre deti od 3. do 5. triedy ZŠ. Súprava obsahuje rysovacie potreby s vysokokvalitným značením. Ekonomické kovové kružidlo s ergonomickým úchopom pre lepšie držanie. Drevené lakované ceruzky so strednou tvrdosťou s ergonomickým trojhranným telom pre pohodlné držanie a s vysokokvalitnou tuhou. Kvalitná guma, ktorá neobsahuje PVC. Plastové strúhadlo v tvare včely so zásobníkom na odpad. Súpravu ergonomických vodou roztierateľných pasteliek obľúbenej značky Maped, ktorá obsahuje aj štetec.

Základný balíček školských potrieb Výhodný balíček školských potrieb pre 3. – 5. triedu
 

Balíček školských potrieb pre dievčatá praváčky aj chlapcov pravákov

Výhodný balíček základných školských potrieb pre chlapcov pravákov v modrej farbe a dievčatá praváčky v ružovej farbe. Súprava obsahuje ergonomicky tvarované pero pre praváka vybavené plôškami na správnu oporu prstov. Pero je vhodné od 1. triedy už pri prechode z ceruzky na pero. Nožnice Griffix s ergonomicky tvarovanou rukoväťou pre správne držanie. Grafitová ceruzka, ktorej ergonómia je úplne prispôsobená potrebám pravákov. Kvalitná guma, ktorá neobsahuje PVC. Ergonomicky tvarované strúhadlo úplne prispôsobené potrebám pravákov. Je vhodné pre silné ceruzky a pastelky. Obojstranné pravítko s držadlom. Tyčinkové lepidlo Kores vhodné aj pre deti.

BONUS ZADARMO k tejto súprave: Agátino textilné vrecúško do ruky aj na chrbát na dotvorenie podľa vlastnej fantázie, buď vo variante pre chlapca s Matejom alebo pre dievča s Agátou.
 

 

Balíček školských potrieb pre dievčatá ľaváčky aj chlapcov ľavákov

Výhodný balíček základných školských potrieb pre chlapcov ľavákov v modrej farbe a dievčatá ľaváčky v ružovej farbe. Súprava obsahuje ergonomicky tvarované pero pre ľaváka vybavené plôškami na správnu oporu prstov. Pero je vhodné od 1. triedy už pri prechode z ceruzky na pero. Nožnice Griffix s ergonomicky tvarovanou rukoväťou pre správne držanie. Grafitová ceruzka, ktorej ergonómia je úplne prispôsobená potrebám ľavákov. Kvalitná guma, ktorá neobsahuje PVC. Ergonomicky tvarované strúhadlo úplne prispôsobené potrebám ľavákov. Je vhodné pre silné ceruzky a pastelky. Obojstranné pravítko s držadlom. Tyčinkové lepidlo Kores vhodné aj pre deti.

BONUS ZADARMO k tejto súprave: Agátino textilné vrecúško do ruky aj na chrbát na dotvorenie podľa vlastnej fantázie, buď vo variante pre chlapca s Matejom alebo pre dievča s Agátou.
 

 

Výtvarné balíčky pre chlapcov aj dievčatá

Výhodný balíček základných školských výtvarných potrieb v dvoch rôznych prevedeniach – pre chlapcov v modrej farbe a pre dievčatá v ružovej farbe. Súprava obsahuje kvalitné vodové farby s 12 krásne jasnými farbami a veľmi kvalitným štetcom z prírodných vlákien. Temperové farby v pevnom plastovom puzdre. Súpravu 5 štetcov Griffix rôznych veľkostí s ergonomickým úchopom, ktoré pokryjú nároky na akúkoľvek kresbu. Maximálne stabilný plastový téglik. Praktickú zásterku na výtvarnú výchovu, ktorá sa veľmi ľahko udržuje a ochráni oblečenie vášho školáka pred zašpinením od farieb.

Akčné výtvarné balíčky pre dievčatá Akčné výtvarné balíčky pre chlapcov
 

Výtvarné potreby pre deti každého veku

Aby sme urobili radosť rodičom detí všetkých vekových kategórií, tak sme vytvorili nielen výhodné balíčky výtvarných potrieb pre školákov, ale tiež balíčky pre prvé zoznámenie s výtvarnými činnosťami pre našich najmenších tvorivcov.

Vo výtvarnom balíčku pre deti od 2 rokov nájdete súpravu 8 farebných ergonomických pasteliek a súpravu 12 ergonomických voskoviek v tvare kvetinky pre deti už od 18 mesiacov. Plastové strúhadlo v tvare včielky. Súpravu 8 kvalitných umývateľných fixiek, ktoré sú dostatočne hrubé pre malé detské ruky a farby sú krásne výrazné. Balenie 4 kalíškov prstových farieb s viečkom a motívmi zvieratiek.

V balíčku pre deti od 4 rokov nájdete súpravu obojstranných fixiek, ktoré sú zároveň pečiatkami. Súpravu 18 kusov bezdrevných pasteliek. Súpravu 160 samolepiek so zvieratkami a rastlinami. Veselé plastové strúhadlo v tvare včielky. Nožnice pre začiatočníkov.

V balíčku pre deti od 12 rokov nájdete kvalitné drevené pastelky s inovatívnou extra mäkkou tuhou. Súpravu 10 rôznofarebných linerov s trojhranným telom a plastickým zdobením na úchope pre pohodlnejšie držanie. Praktický zápisník so 48 linkovanými stránkami a krásne ilustrovaným obalom. Lepiaca washi páska s okúzľujúcimi ilustráciami zvierat v priehľadnom aplikátore.


Vybrali ste pre vášho školáka výhodný balíček školských potrieb či výtvarných pomôcok? Pokiaľ je pre vás ťažké vyberať tieto veci online, neváhajte nás kontaktovať, radi vám s výberom poradíme.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.