Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Dobrá hračka 2023: Poznáme víťazov

Dobrá hračka 2023: Poznáme víťazov

Festivaly, akcie a súťaže 21. 6. 2023 2 minúty
Tereza Kotilová
Je to tu! Sčítali sme vaše hlasy v ankete Dobrá hračka 2023 a poznáme víťazov každej kategórie. Ste zvedaví, ako hlasovanie dopadlo? Poďte sa s nami na výsledky pozrieť.

Víťazi Dobrá hračka 2023
 
👉 Zmyslové vnímanie u najmenších

Objavte emócie, pocity, nálady a naučte sa ich rozoznávať. Vzdelávacia magnetická skladačka pre deti od 2 do 5 rokov obsahuje 27 magnetiek, magnetickú drevenú dosku a 20 kartičiek s predlohou. Úlohou detí je rozoznať jednotlivé emócie podľa priložených kariet, ktoré znázorňujú rôzne situácie.
 

Dobrá hračka 2023: Zmyslové vnímanie najmenších  Dobrá hračka 2023: Zmyslové vnímanie najmenších

👉 Kreativita a tvorivosť

Kreatívny kufrík, ktorý funguje ako predloha na kreslenie. Do kufríka vložíte obrázok, ktorý sa podsvieti a obrázok tak môžete prekresliť na papier. Súprava obsahuje 250 predlôh s obrázkami, 12 farebných fixiek Maped Color´Peps Ocean, 20 bielych papierov.
 

Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvorivosť Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvorivosť

👉 Jemná motorika

Vzdelávacia triediaca hra Farebné veľryby, ktorá napomáha deťom od 2 do 5 rokov objavovať tvary a farby a rozvíjať jemnú motoriku. Deti sa pokúšajú pomocou drevených klieští umiestniť každý farebný dielik do veľryby rovnakej farby: žltá ryba sa vloží do žltej veľryby, červená kreveta do červenej veľryby.
 
Dobrá hračka 2023: Jemná motorika  Dobrá hračka 2023: Jemná motorika
 

👉 Predškoláci a malí školáci

Vzdelávacie puzzle s motívom ľudského tela. Deti od 5 rokov skladajú puzzle a učia sa zároveň jednotlivé časti a sústavy ľudského tela. Poskladať môžu TELO, KOSTRU a ORGÁNY. Tieto kartónové puzzle s 50-75-100 ks dielikmi a 4 kartami sústav ľudského organizmu očaria a zabavia nejedno malé dieťa. 50 ks puzzle tela je obojstranné, z jednej strany je dievčatko a z druhej strany puzzle je chlapec. 100 ks puzzle kostry je jedinečné tým, že svieti v tme.
 
Dobrá hračka 2023: Predškoláci a malí školáci  Dobrá hračka 2023: Predškoláci a malí školáci
 

👉 Fantazijné svety

Moja prvá škola je drevená hračka pre deti od 2 rokov, s ktorou môžu vymýšľať skvelé školské príbehy podľa svojej fantázie. Táto hra s predstavivosťou ponúka mnoho aktivít: počítadlo, vešiak na zavesenie školských tašiek, odnímateľný panel pre prístup do interiéru školy, zvonček, hodiny. Vysokokvalitná hračka, ktorá umožňuje dievčatám a chlapcom pripraviť sa na vstup do školy a rozvíjať ich fantáziu. Po odkrytí strechy sa otvorí trieda plná prekvapení a hier.

Dobrá hračka 2023: Fantazijné svety  Dobrá hračka 2023: Fantazijné svety
 

👉 Doskové hry

Prvá hra pre najmenšie deti na pamäť, vyhľadávanie, pomenovávanie a objavovanie – to je postrehová hra Lesní kamaráti, ktorá sa nehrá na klasickej doske, ale hracou plochou je zostavená kocka, ktorá ukrýva množstvo zvieratiek. Nájdete to správne? Hra je určená pre deti od 2 rokov. Počet hráčov je 1 až 4, doba jednej hry je cca 5 až 10 minút.
 
Dobrá hračka 2023: Doskové hry  Dobrá hračka 2023: Doskové hry
 

👉 Stavebnice

Elektronická stavebnica Boffin I 500 obsahuje 75 súčiastok, z ktorých môžete postaviť množstvo projektov – FM Rádio, Playback, Telegraf, Hlasom a dotykom riadenú hudbu, Vtáčí spev, Zvuk policajného auta, sanitky, strelnej zbrane a ďalšie. Základom všetkých projektov je doska, na ktorú sa jednotlivé súčiastky jednoducho nacvakávajú. V podrobnom manuáli je popísané, čo by projekt mal robiť a čo od neho očakávať.
 
Dobrá hračka 2023: Stavebnice  Dobrá hračka 2023: Stavebnice

Tak čo? Hlasovali ste za víťaza, alebo ste mali iných favoritov? Tak či tak, inšpirujte sa tohtoročnými výsledkami Dobrej hračky 2023 a objavte s vašimi deťmi novú zábavu, ktorá navyše pomôže v ich prirodzenom rozvoji.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.