Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Festivaly, akcie a súťaže 10. 4. 2023 2 minúty
Tereza Kotilová
Poďte hlasovať v ankete Dobrá hračka 2023. Vyberte svojho favorita a rozhodnite tak o víťazovi. Zapojiť do hlasovania sa môže každý!

Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Kategória Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Váš predškolák sa rozvíja mnohými smermi. Dôležité je dobre sa pripraviť na vstup do školy, kde na deti čaká čítanie, písanie, počítanie aj množstvo nových informácií. My v Agátinom svete máme radi prípravu na školu zábavnou formou a radi sa s vami o naše tipy delíme. Prečítajte si viac o našej inšpirácii, ako hravo naučiť deti čítať a počítať v článku Rozvíjame predškolákov: Hravá príprava na školu. Alebo sa inšpirujte, ako pre rozvoj predškolákov využiť magnetické stavebnice v článku Rozvíjame predškolákov s magnetickou stavebnicou SmartMax.
 
Samozrejme, nesmieme zabúdať na rozvoj jemnej motoriky, ktorá vychádza z práce zápästia a pohybu prstov. Ako precvičiť jemnú motoriku a rozvíjať ju sme vám spísali v jednom diele nášho grafomotorického seriálu. A k tomu si rovno prečítajte, ako správne držať ceruzku.
 
👉 Na našom blogu nájdete oveľa viac článkov na túto veľmi diskutovanú tému, stačí navštíviť rubriku Rozvíjame predškolákov a môžete sa s chuťou začítať.
 

Nominácia Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Poďte hlasovať v kategórii Jemná motorika a ovplyvnite tak, ktorá hra či hračka z tohto výberu tento rok získa ocenenie Dobrá hračka 2023.

👉 Hlasovací formulár nájdete tu.

Do semifinále sa prebojovali tieto tri produkty:
 

Pozrite sa s nami na výsledky tohtoročnej ankety Dobrá hračka 2023.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.