Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Ako jednoducho na domáce divadielko pre deti?

Ako jednoducho na domáce divadielko pre deti?

Agáta TV 24. 11. 2022 5 minút
Tereza Kotilová
Čo tak zahrať si doma naozajstné divadlo a užiť si spoločne strávený čas? V rámci Agáta TV sme pre vás pripravili jednoduchý návod, ako ľahko doma zrealizovať také divadielko. Tak sa mrknite a inšpirujte sa. Odmenou vám bude hromada zábavy.
Oživte si vaše rozprávkové príbehy bábkovým divadlom u vás doma a užite si s deťmi krásny spoločný čas.
 

V ponuke Agátinho sveta nájdete tiež veľké detské divadlo do dverí alebo látkové bábkové divadlo, s ktorými je zábava zaručená. Stačí sa vybaviť látkovými bábkami alebo jednoducho obľúbenými plyšákmi, ktoré majú vaše deti rady a nechať sa viesť vlastnou fantáziou. Príbehy, ktoré vzniknú, budú určite veľmi zaujímavé a divadelné aktivity sa stanú veľkou zábavou nielen pre vaše spoločné večery.
 

Ak sa radšej držíte tradičných príbehov, ktoré nikdy nesklamú, medzi klasickými bábkovými divadlami Marionetino nájdete známe rozprávky ako je napríklad Perníková chalúpka a mnoho ďalších. Stačí len vybrať tú vašu obľúbenú. Ďalšie rozprávky si môžete dokupovať k základnej súprave postupne a jednotlivo podľa chuti.


Medzi netradičné bábkové divadielka patria tie magnetické, ktoré u nás nájdete tiež.


Pohodlne sa usaďte, opona sa dvíha, predstavenie môže začať. Prajeme príjemnú zábavu.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.