Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Výroba narodeninovej dekorácie a darčekov

Výroba narodeninovej dekorácie a darčekov

Agáta TV 17. 6. 2022 2 minúty
Tereza Kotilová
Inšpirujte sa tipmi na originálnu výzdobu narodeninovej oslavy alebo spoločne s deťmi vytvorte milý darček pre tých najbližších.
Narodeninová oslava sa blíži! Poďte spoločne s deťmi vyrobiť originálnu dekoráciu – zvonkohru, ktorá zaujme všetkých účastníkov a následne ju môžete využiť napríklad ako dekoráciu izbičky. Ide o súpravy "Vyrob si sám", takže vo vnútri nájdete všetko, čo pre tvorbu potrebujete. Chlapcov určite zaujme Vesmírna zvonkohra a dievčatá pre zmenu poteší Mačacia zvonkohra. Obrovská radosť z výsledku zaručená!


Chcete na narodeninovej oslave zaručene zabaviť všetkých malých účastníkov? Potom odporúčame kreatívnu tvorbu všetkého druhu. Máme pre vás pár tipov, z ktorých budú deti paf. Výtvarná hra – Maľovanie valčekom alebo Výtvarná hra – magický svet je zábava pre deti od 3 do 6 rokov, pri ktorej sa stopercentne vyšantia. Malé deti totiž milujú akúkoľvek formu maľovania a tvorenia, pretože im tieto činnosti umožňujú bezprostredne vyjadriť svoju kreativitu a uspokoja ich potrebu tvoriť.


Tak sa poďte pustiť do tvorenia!
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.