Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Agáta a Matej vyrážajú na cyklovýlet

Agáta a Matej vyrážajú na cyklovýlet

S deťmi do prírody 8. 8. 2023 3 minúty
Tereza Kotilová
Ahojte všetci, tu je Agáta a Matej. Ako sa máte cez prázdniny? My si ich parádne užívame a snažíme sa nepremárniť ani jeden deň. Počasie nám praje, a tak sme sa s rodičmi rozhodli budúci týždeň vyraziť na bicykel a obísť si nejaké tie krásy našej republiky. Chystáte sa tiež? Tak to sa vám budú hodiť naše tipy, čo si so sebou na taký cyklovýlet zabaliť. Poďte sa mrknúť.

Agáta a Matej vyrážajú na cyklovýlet

Kvalitný batoh je základ každého výletu

Nech už idete na celodenný cyklovýlet alebo sa chystáte na bicykel na viac dní, vždy budete potrebovať poriadny batôžtek, ktorý bude dobre držať na vašom chrbte, aj keď budete uháňať s vetrom o preteky. Tiež je dobrý, keď sa do neho vojde desiata, náhradné fusakle a pláštenka, keby zapršalo a ďalšie nevyhnutnosti, ktoré na výlete budete potrebovať. My odporúčame turistický batoh Boll, ktorý už máme obaja vyskúšaný a nemáme k nemu žiadne výhrady. Je veľmi pekný, pohodlný a vojde sa nám do neho všetko. Agátka teraz začala pokukovať po novom batohu od značky Deuter. Majú totiž super krásne dizajny, a čo sa týka pohodlia a funkčnosti, tak spĺňajú všetko, čo by batoh pre zdravý chrbát spĺňať mal. Tým si môžete byť v Agátinom svete istí, že tu nájdete len také batohy, ktoré podporujú prirodzený a zdravý vývoj detského chrbta.

Vybavte se na dobrodružstvo

Kam sa chystáte na bicykel vy, to nevieme. Ale my máme v pláne dôjsť na nejakú hradnú zrúcaninu a starostlivo ju preskúmať. Tiež by sme sa radi pozreli do jaskyne a na poriadne vysokú rozhľadňu, aby sme sa rozhliadli pekne po okolí a vyčíhali si ďalšie miesto na objavenie. Pokiaľ máte podobné úmysly, vybavte sa kvalitnou čelovkou, ktorou si posvietite na cestu aj v tej najväčšej tme, dobrým ďalekohľadom, nech vidíte do poriadnej diaľky. Čo príde ešte vhod, je kompas, ak by ste sa náhodou stratili, zorientujete sa raz-dva. Na to je u nás dobrý Matej, vždy sleduje, na akú svetovú stranu ideme, takže s ním sa nikdy nestratíme. 


Na každom výlete je vždy čo pozorovať aj trebárs pri pauze na desiatu. Veď príroda je tak rozmanitá. Takže pokiaľ máte miesto, čo my vždy máme, tak si vezmite nejakú vychytávku do prírody, ktorá vám uľahčí pozorovanie hmyzu, alebo vás naučí spoznávať zvieratá, ktoré cestou stretnete. Ďalej sa vám v prírode môže hodiť praktický vreckový nožík, ktorý je bezpečný aj pre malé detské ruky.

Prajeme vám príjemný výlet na bicykloch a ahóóój v cieli! 

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.