Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog 3 kroky ku spokojnému spánku vášho dieťatka

3 kroky ku spokojnému spánku vášho dieťatka

Tipy pre výber hier a hračiek 11. 2. 2024 3 minúty
Tereza Kotilová
V Agátinom svete nájdete všetko pre bezpečné prostredie a sladké sny vášho dieťatka. Rovnako tak všetko pre prípravu na príjemný a ničím nerušený spánok. Poďte si vybrať

3 kroky ku spokojnému spánku vášho dieťatka1. Spokojné bruško

„Základným stavebným kameňom“ pre pokojnú noc je spokojné bruško. To mu zaistíte výbornou večerou vo vašej réžii. My vám môžeme pomôcť s jedálenskou výbavou od prémiových značiek, kedy si môžete byť istí použitím vysokokvalitných materiálov bez BPA, PVC a ftalátov.


Aj stolovanie s tými najmenšími totiž môže byť veľká udalosť. Stačí sa vybaviť dizajnovými a napriek tomu veľmi praktickými jedálenskými doplnkami. Čo takto silikónový tanierik s prísavkou, ktorá zaistí, že riad zostane po celú dobu stolovania na svojom mieste?

AGÁTIN TIP: Objavte prémiovú dizajnovú značku Mushie. Ktorá prichádza s kvalitnými jedálenskými kompletmi pre najmenšíchtanieriky, misky, hrnčeky, príbory.

3 kroky ku spokojnému spánku vášho dieťatka  3 kroky ku spokojnému spánku vášho dieťatka

2. Príjemný kúpeľ s Almara Soap

Hor sa do kúpeľa s detskými mydlami Almara Soap. Tieto ručne vyrábané mydlá si zamilujete vy aj vaše deti! Príjemne voňajú, nádherne vyzerajú a navyše sú z prírodných ingrediencií.

Zažite mydlovú zábavu s medvedíkom My Happy Bear. Jeho jemná krémová pena hravo zmyje zo zvedavých detských rúk všetky dobrodružstvá uplynulého dňa. Zloženie je úplne čisté. Ide o 100 % vegánske produkty bez parabénov, bez sulfátov a pridaného glycerínu. O krásnu farbu mydiel sa starajú minerálne farbivá.


Vďaka vysokému podielu starostlivo namiešaných rastlinných olejov mydlá Almara Soap nevysušujú a zaručujú veľmi jemné a hebké umytie, pokožku zanechajú vláčnu a vyživenú. Mydlá sú vhodné pre každodenné použitie na normálnu pokožku od 3 rokov.

AGÁTIN TIP: Chcete viac? Mrknite na ďalšie kozmetické produkty nielen do kúpeľa z Agátinho sveta.

Detské mydlá Almara Soap

3. Ničím nerušená noc s pocitom bezpečia

Papanie aj kúpeľ za nami. Teraz už stačí uložiť dieťatko na pokojný a ničím nerušený spánok, čomu určite pomôžu kvalitné produkty pre spinkanie. Pocit bezpečia môžete navodiť roztomilým a hebučkým maznáčikom.

AGÁTIN TIP: Produkty od značky Sleepeeručne šité s veľkým dôrazom na detail a prvotriednu kvalitu. Každý výrobok bol dôkladne testovaný a použité materiály sú certifikované pre deti od narodenia.
 3 kroky ku spokojnému spánku vášho dieťatka


Hľadáte prvotnú výbavu pre bábätká a všetko možné pre vašich najmenších členov domácnosti? Potom ste na správnom mieste. Vyberajte kvalitné a dizajnovo prekrásne produkty pre dojčatá a batoľatá – od hracích podložiek a hračiek cez stolovanie, kúpanie, spinkanie až po detskú kozmetiku.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.