Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Láska na prvý pohľad? Zvieratková značka Trixie

Láska na prvý pohľad? Zvieratková značka Trixie

Tipy pre výber hier a hračiek 5. 1. 2024 3 minúty
Tereza Kotilová
Od novorodencov až po tínedžerov majú deti obrovskú fantáziu, ktorú používajú na objavovanie sveta okolo seba. A práve tu sa značka Trixie rozhodla využiť pre návrhy svojich hračiek, doplnkov do izbičiek či kúpeľní, potrieb pre stolovanie aj do škôlky. Poďte ju s nami spoznať a zamilovať sa na prvý pohľad.

Láska na prvý pohľad? Zvieratková značka Trixie

O značke    Trixie

Trixie je belgická značka, pre ktorú je hlavným zdrojom inšpirácie nekonečná predstavivosť našich detí. Aj keď Trixie hrá všetkými farbami, myšlienky značky sú hlavne „zelené“. Trixie totiž myslí na zdravú budúcnosť našich detí. Spolieha iba na najvyššiu kvalitu tkanín, aby zaistila odolnosť všetkých materiálov pri záťažových skúškach tých najmenších. 

Pri vývoji nového produktu tím Trixie kriticky analyzuje, či produkt skutočne splní stanovené požiadavky a funkcie. Vďaka tomuto prístupu značka zaručuje udržateľné a kvalitné produkty, do ktorých sa zamilujú deti aj rodičia.

Výbava pre bábätká

Máte doma malé bábätko a obzeráte sa po výbavičke? Pokiaľ vám chýba detská hrazdička alebo trebárs príjemná aj dizajnovo krásna detská osuška, potom sa skúste pozrieť práve na značku Trixie. Všetky tieto doplnky sú v motívoch zvieratiek a môžete si ich zladiť do posledného detailu, alebo mať doma naopak poriadnu divočinu.
 
 Hracia podložka s hrazdičkou Mr. Polar Bear  Hracia podložka s hrazdičkou Mr. Polar Bear  Hracia podložka s hrazdičkou Mr. Polar Bear

Agátin TIP: Detská hrazdička Trixie sa dá navyše prakticky zložiť a zapnúť zipsom aj s ostatným príslušenstvom. Je tak skladná a vhodná aj so sebou na cesty.

Doplnky pre malé parádnice aj fešákov

Svoje si pod značkou Trixie nájdu aj malé deti, ktorým sa už začínajú páčiť rôzne doplnky k ich každodenným outfitom. Verte, že zo zvieratkových kabeliek a peňaženiek budete paf i vy. Každá kabelka je totiž podobizňou jedného zvieraťa – lev, slon, králik či jednorožec – ktoré bude to pravé?

Kabelky Trixie Kabelka Trixie - Králik Peňaženky Trixie

Výbava pre veľkých dobrodruhov

Ste rodina skôr s povahou dobrodružnou a cestovanie či výlety do prírody sú u vás častá téma? Potom sa nezabudnite vybaviť cestovnými kuframi Trixie a v rovnakom dizajne si zlaďte i toaletnú taštičku i detské pončo. A keď bude pršať? Žiadny problém, doladiť do kompletu môžete aj dáždnik Trixie. Pred dažďom vás môže chrániť líška, lev, opica, slon, myška alebo trebárs králik. Kto bude váš ochranca?
 
Detský kufor na kolieskach Mrs. Elephant  Detské pončo Mrs. Rabbit Dáždnik Mr. Fox 

Presne takto môže vyzerať váš vyladený cestovný komplet v štýle Mr. Lion:


Veríme, že si značku Trixie zamilujete rovnako tak ako my a zvieratká z jej kolekcie vám budú robiť spoločnosť doma aj na cestách.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.