Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog NOVINKA v Agátinom svete: Detská kozmetika

NOVINKA v Agátinom svete: Detská kozmetika

Tipy pre výber hier a hračiek 9. 2. 2024 4 minúty
Tereza Kotilová
Predstavujeme vám veľkú novinku v Agátinom svete, a tou je detská kozmetika. Objavíte u nás obľúbené značky, ktoré zaistia hebkú pokožku vašich najmenších členov domácnosti, a možno narazíte na pár exkluzivitiek, ktoré až vyskúšate na vlastnej koži, tak si ich určite zamilujete. Ako my! Tak na čo ešte čakáte? Poďte sa na to pozrieť bližšie.
NOVINKA v Agátinom svete: Detská kozmetika
 

Nobilis Tilia

Prvým nováčikom v našom sortimente detskej kozmetiky je prírodná aromaterapeutická kozmetika Nobilis Tilia z Českého Švajčiarska, ktorú dozaista poznáte. Svojimi produktmi vnáša krásu a harmóniu do vašich životov už od roku 1994 a zaručuje výnimočnú starostlivosť o pleť aj celkovú životnú harmóniu s blahodarnými účinkami éterických olejov.

Za nás pre toto obdobie určite odporúčame zmes éterických olejov Imunita, ktorá zvyšuje odolnosť organizmu, má výrazné protivírusové a antibakteriálne pôsobenie. Posilňujúca zmes éterických olejov sa vyznačuje silnými protivírusovými a antibakteriálnymi účinkami, rovnako tak ako uvoľňujúcim pôsobením na nervový systém. Ako éterickú zmes použiť? Nakvapkajte pár kvapiek do náplne s vodou detského difuzéra a nechajte prevoňať a zvlhčiť miestnosť, v ktorej sa práve vyskytujete.

Upokojujúci služobník pri prerezávaní prvých zúbkov, to je dojčenský olej na zúbky Jakoubek. Uľaví deťom v období prerezávania zúbkov a poteší tak vás, rodičov. Pomôžte nevrlým anjelikom zvládnuť prerezávanie zúbkov s úsmevom.
 

 

Jack N' Jill

Ďalšou obľúbenou značkou, ktorú vám u nás chceme predstaviť, je značka Jack N' Jill. Vytvorili ju manželia Justin a Rachel z Austrálie, ktorí sa po narodení svojho prvého dieťaťa zhrozili z nedostatku možností výberu v rámci ústnej hygieny pre deti. A tak vytvorili absolútne najbezpečnejšiu a najchutnejšiu zubnú pastu pre deti.

Nielen zubná pasta, ale aj ostatné produkty značky Jack N' Jill sú v najvyššej kvalite a pre deti 100 % bezpečné.

Jack N' Jill je navyše spoločnosť ohľaduplná voči prírode. Balenie produktov navrhujú minimalisticky – kartón je z recyklovateľného papiera a priesvitné okienko zo stopercentného kukuričného škrobu.

Akým produktom vaše deti neskutočne nadchnete a urobíte z kúpania veselú udalosť? Jednoznačne penou do kúpeľa s bublifukom v tvare zajka! Neveríte? Vyskúšajte! Aj vo vani môže byť obrovská zábava.

Detská kozmetika Jack N' Jill  Jack N' Jill

Kokoso baby

Čo vravíte na Kokoso baby? Je to oceňovaná prírodná kozmetika pre deti využívajúca silu prémiového za studena lisovaného kokosového oleja v BIO kvalite. 

V Kokoso Baby sa pre výrobu detských produktov používajú iba netoxické ingrediencie bezpečné podľa hodnotenia databázy EWG Skindeep. Ingrediencie bez minerálnych olejov, parafínu, fenoxyetanolu, ftalátov, silikónov, SLS, SLES, PEG, farbív, umelých parfumácií alebo iných škodlivých chemických látok.

Tip od nás za túto značku? Máme! Trápia vaše bábätko novorodenecké šupinky vo vláskoch? Skúste na ne použiť Kokoso baby krém na šupiny vo vlasoch, ktorý je bezpečný už od narodenia a dozaista vám pomôže sa šupiniek bezbolestne zbaviť.

A tiež nesmieme opomenúť, do zimy skvelo pasujúci, multifunkčný balzam v tyčinke bez parfumácie. Pomôže vám starať sa nielen o vášho najmenšieho člena rodiny, ale o všetkých vrátane vás. Tento úžasný, viacúčelový balzam, je vyrobený zo 100 % prírodných a organických ingrediencií. Zanecháva na pokožke výživnú bariéru odolávajúcu vonkajším vplyvom, zvlhčuje suchú pokožku celého tela a upokojuje podráždenie kože spôsobené nachladením, slintaním či od prerezávania zúbkov.
Multifunkčný balzam v tyčinke Kokoso baby

NAÏF

Možno o nej budete počuť po prvýkrát, možno ju poznáte. Každopádne NAÏF je prírodná kozmetika bez nezmyselných ingrediencií, ako sú minerálne oleje, parabény, PEG a syntetické penidlá, SLS/SLES, fenoxyetanol, chemické konzervačné látky, esenciálne oleje či iné potenciálne škodlivé či alergénne látky.

A ktože za touto značkou stojí? Predstavte si, že dvaja tatkovia, ktorí značku vytvorili pre svoje rozkošné bábätká.

Vyskúšajte prírodný upokojujúci olej NAÏF pre deti a bábätká. Je tak ľahký a hydratačný. Obsahuje kombináciu čisto prírodných mastných kyselín a jemných rastlinných olejov, ako je olej zo semien bavlníka, kokosu a harmančeka. Okamžite sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastný film. Pleť je po ňom pružná a zamatovo hebká. Použite ho každý večer na úžasnú a uvoľňujúcu baby masáž.

Upokojujúci masážny olej NAÏF

Almara soap

Tieto ručne vyrábané mydlá si zamilujete vy aj vaše deti! Príjemne voňajú, nádherne vyzerajú a navyše sú z prírodných ingrediencií. To sú fancy detské mydlá Almara Soap.

Zloženie je úplne čisté. Ide o 100 % vegánske produkty bez parabénov, bez sulfátov a pridaného glycerínu. O krásnu farbu mydiel sa starajú minerálne farbivá.

Vďaka vysokému podielu starostlivo namiešaných rastlinných olejov mydlá Almara Soap nevysušujú a zaručujú veľmi jemné a hebké umytie, pokožku zanechajú vláčnu a vyživenú. Mydlá sú vhodné pre každodenné použitie na normálnu pokožku od 3 rokov.

A viete, kde sa Almara Soap vyrábajú? V Prahe.

Detské mydlá Almara Soap

Vyberajte v Agátinom svete kvalitné a dizajnovo prekrásne produkty pre dojčatá a batoľatá – od hracích podložiek a hračiek cez stolovanie, kúpanie, spinkanie až po detskú kozmetiku.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.