Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Vianočný príbeh Agáty a Mateja: Darčeky na poslednú chvíľu

Vianočný príbeh Agáty a Mateja: Darčeky na poslednú chvíľu

Tipy na vianočné darčeky a tvorenie 9. 12. 2023 4 minúty
Tereza Kotilová
Ahoj rodičia, tu Agáta a Matej. Ako si užívate tú čarovnú vianočnú atmosféru? My veľmi. Stále niečo tvoríme, alebo s mamičkou pečieme vianočné pečivo a užívame si tie spoločné chvíle. Snažíme sa rodičov podporovať, že nevadí, keď niečo nestihnú alebo niečo nebude dokonalé. Hlavné je, že sme spolu. Poďte sa s nami pozrieť na posledné tipy na obľúbené hry a hračky z Agátinho sveta, ktoré vám ešte stihnú doraziť včas do Vianoc.

Vianočný príbeh Agáty a Mateja: Darčeky na poslednú chvíľu

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu?

Nestresujte sa tým, že nič nestíhate. Všetko má svoj čas. Uvedomte si, že keď niečo nie je vo vašich dospeláckych očiach perfektné, nie vždy to tak musí byť aj v našich detských očiach. My sa totiž na všetko pozeráme tak nejako viac mierumilovnejšie.

Pokiaľ ešte pomáhate Ježiškovi vyberať vianočné darčeky, mrknite u nás v Agátinom svete na našu vianočnú inšpiráciu. Tú sme nachystali priamo pre vás, aby ste našli všetky tipy na jednom mieste.


 

Výroba štítkov na darčeky a vianočných prianí

Ak už máte všetko nakúpené, tak poďte len tvoriť a byť spolu. Tipy na vianočné tvorenie sme pre vás dali dokopy tiež, tak si len vyberte, čo sa vám páči.

Nezabudnite na výrobu štítkov na vianočné darčeky, aby mal Ježiško to označovanie ľahšie, a tiež na výrobu vianočných prianí. Na oboje sa vám budú hodiť rôznorodé pečiatky, ktoré nájdete v Agátinom svete v hojnom zastúpení – od vianočnej tematiky cez zvieratká až po rôzne nápisy. Tiež možno využijete kreatívne samolepky, trblietavé fixky či ozdobné nožnice. A ako na to, si pustite v našom videu na Agáta TV.
 


 

Balenie vianočných darčekov a príprava vianočnej tabule

Ešte je potrebné, aby Ježiško všetky darčeky krásne zabalil. A to tak, aby na Štedrý deň každý spoznal práve ten svoj. Máme pre vášho Ježiška pár tipov, ako darčeky originálne zabaliť.

Chcete si s nami vyrobiť originálne presterianie na vianočnú tabuľu? Mrknite na video z našej vianočnej edície Agáta TV.


 

Tipy na zimné prechádzky

Kam takto v zime chodíte radi na prechádzky, keď práve nie je toľko toho snehu na vystrájanie? Pred Vianocami sú krásne prechádzky nazdobenými uličkami. Všade okolo blikajú svetielka a je príjemné zamyslieť sa, ako každý túto dobu asi prežíva inak a po svojom, avšak všetci sa snažia vyčariť tú pravú atmosféru Vianoc. Naše cesty tiež často vedú do lesa ku kŕmidlu, kam nosíme mrkvy, jabĺčka a trebárs aj odrezky a šupky od varenia. Zvieratká majú v zime čo robiť, aby našli dosť potravy pre seba a svoje rodiny, tak sa snažíme im v tom trochu pomôcť. A keď potom mrzne, radi vyrážame na rybník poriadne si zakorčuľovať.

Snehové radovánky Agáty a Mateja


Darčekové poukazy

Pokiaľ zaváhate a necháte nákupy naozaj na poslednú chvíľu, máme pre vás ešte jeden posledný tip. Zaobstarajte vašim blízkym darčekové vouchery v rôznych hodnotách. Obdarujete tak svojich milovaných poukazom, za ktorý si kúpia to, po čom fakticky túžia a máte istotu, že s výberom darčeka nešliapnete vedľa.


 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.