Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Skladáme z papiera: Origami pre deti

Skladáme z papiera: Origami pre deti

Tipy pre výber hier a hračiek 2. 7. 2022 3 minúty
Tereza Kotilová
Zábavné skladanie papiera zvané origami baví celý svet. Veď vziať kúsok papiera, párkrát ho ohnúť a naraz držať papierové zvieratko, ktoré sa trebárs aj pohybuje, to je predsa úžasné. V Agátinom svete nájdete množstvo predchystaných súprav, ktoré vám skladanie uľahčia. Poďte sa na ne spoločne s nami pozrieť.

Zábavné skladanie z papiera: Origami

Origami
pochádza z Japonska, kde má už dlhoročnú tradíciu. V preklade slovo origami znamená skladať papier. Dnes je táto technika rozšírená do celého sveta a baví nielen dospelých, ale aj deti. Vedeli ste, že origami je ako príjemná zábava, tak zároveň technika, ktorá rozvíja jemnú motoriku, učí deti veľkej trpezlivosti, presnosti a starostlivosti

Z papiera sa dá zložiť čokoľvek. Presvedčte sa sami!  

Poskladajte si svoj svet 

Má vaše dieťa bujnú fantáziu a sníva o vesmírnom dobrodružstve, vzrušujúcej morskej plavbe alebo by sa rado preletelo lietadlom v oblakoch? 
Zábavné origami pre deti

Zvieratkové origami 

Máte doma milovníkov zvierat? Poskladajte s nimi podľa návodu dinosaurov, polárne zvieratká alebo trebárs zvieratká morské.  

Nebo, peklo, raj 

Túto obľúbenú hru pamätáte iste aj vy, rodičia. Nebo, peklo, raj sme si vyrábali snáď všetci každú chvíľu, nech už s otázkami, obrázkami či nejakými citátmi vo vnútri. Čo si dovnútra asi vpíšu či vmaľujú vaše deti? 


Tak, aká origami súprava u vás zabodovala a kúpite si ju domov?

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.