Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Prvé kreslenie a maľovanie pre najmenších

Prvé kreslenie a maľovanie pre najmenších

Agáta TV 26. 5. 2022 2 minúty
Tereza Kotilová
Pozrite sa s nami na tipy, ako rozvíjať kreativitu tých najmenších umelcov a ktoré výtvarné pomôcky sú pre nich vhodné.

Máte doma malého nadšenca do maľovania a hľadáte možnosti, ako mu dať priestor rozvíjať kreativitu a vyblázniťsa tak, aby ho to motivovalo k ďalším veľkolepým dielam? Čo takto vyskúšať obľúbené prstové barvy

Veľmi zábavnými pomôckami pre prvé výtvarné diela malých umelcov sú kresliace koráliky na šnúrke, kvetinové voskovky alebo farebná guľôčka. Všetky tieto výtvarné pomôcky zvládnu s veľkým zaujatím používať už deti od 1 roku.


Trochu väčším umelcom potom zakúpte maľovaciu výbavu, ktorá im dopraje rozvoj kreativity na maximum. Základom sú kvalitné ergonomické pastelky a farebné fixky. Ak chcete zapáleným umelcom urobiť naozaj veľkú radosť, prekvapte ich výtvarným kufríkom, kde budú mať všetky svoje maľovacie nástroje pekne poruke.


Tak sa poďte pustiť do maľovania!
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.