Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog @prettinessam - abasádorka Agátina Sveta

@prettinessam - abasádorka Agátina Sveta

Inšpiratívne rozhovory 22. 10. 2019 2 minúty
Kristýna Křížová
Prvú predstavujeme krásnu mamičku dvoch dievčatiek Kristínku. S Kristin sme začali spolupracovať asi pred mesiacom….nielen, že je ohromne milá, ale je tiež krásna a inšpiratívna. Myslíte si, že nič nestíhate s jedným dieťaťom? :D Pozrite sa na Kristin, dve krásne dievčatká, úspešná blogerka , mejkap artistka a krásna žena. Takto vidíme Kristin my v Agátinom svete. Pozrite sa, čo si Kristýna vybrala v našom e-shope pre svoje dievčatká. :)

Spolupracuješ s obchodom Agátin svet. Prečo si k spolupráci pristúpila?


K spolupráci som pristúpila, pretože sa mi páči, že Agátin svet má na výber naozaj veľké množstvo zmysluplných hračiek, ktoré ocnia nie len deti, ale aj ich rodičia..:-) 

Aký máš pocit z tejto spolupráce, je podľa tvojho očakávania? :)

Páči sa mi, že máte individuálny prístup ku každej ambasadorke, dá sa s vami dohodnúť, aby každá strana bola spokojná, to veľmi oceňujem. Tiež je s vami príjemná komunikácia..:-) 
 

Aký má pre teba význam kvalita hračiek pre deti. Čo od hračiek očakávaš?

Jednoznačne preferujem zmysluplné, kvalitné, tvorivé alebo drevenné hračky. Tie deti neomrzia, naopak v nich rozvíjajú kreativitu a baví ich sa k nim často vracať. Hračky z dreva zas oveľa dlhšie vydržia a aj sa nám viac páčia, než tie plastové.. Rovnako mám rada hračky, ktoré deti niečo nové naučia, keď majú nejakú pridanú hodnotu.. :-)
 

Aké hry či stavebnice si dcére v Agátinom svete vybrala? Ako sa hračka osvedčila?

Mladšej dcérke, ktorá ešte nemá ani 2 roky, som vybrala drvennú sliepočku, do ktorej zatĺka gulôčky pomocou kladivka, no a tie následne vypadávajú z telíčka sliepočky. Veľmi ju to bavilo a bola nadšená.. :-) Guličky a otvory na sliepočke sú tiež farebne zladené a odlišné, takže dieťatko trénuje aj priraďovanie farieb.. Staršej dcérke som vybrala koráliky na navliekanie, tvorivú sadu pohľadníc - dieťatko pomocou trblietavého piesku vytvára svoje umelecké diela, no a farby na tvár - to zbožňuje :-) Myslím, že som vybrala veľmi dobre! 



Aké hračky, by si u dievčat najradšej videla a aké samé chcú? :)

Najradšej by som bola, keby sa dievčatá hrali s hračkami, ktoré majú zmysel, nie su z lacného plastu a hneď po rozbalení sa rozpadnú alebo ich to omrzí.. Avšak staršiu dcérku práve tieto spomínané “haraburdy” veľmi lákajú. Mladšia dcérka sa zatiaľ hrá s tým, čo jej vyberiem, neprotestuje. Tá si najviac užíva, keď je sestrička v škôlke a nikto ju nevyrušuje v tom, keď sa chce hrať s jej hračkami..:-D :-) 

Predtým sa dosť často hračky dedili a schovávali pre budúce generácie, najskôr asi z pocitu neistoty, ako bude. Dneska už našťastie žijeme inak, budeš aj tak niečo schovávať svojim deťom na pamiatku?

Priznám sa, že vždy radšej posuniem veci a hračky, s ktorými sa dievčatá už nehrajú ďalej. Nerada opatrujem zbytočnosti, ktoré nepoužívame, keďže viem, že niekoho iného môžu potešiť, toho kto ich využije. Ale ak si nejakú vec, hračku, či knižku obľúbia, určite im ju odložím na pamiatku. Napríklad personalizované hračky a knižky, tie si určite uschováme..:-) 
Online obchod
Zdieľať
Kristýna Křížová Kristýna je zakladateľka a duša Agátinho sveta, ktorému dáva smer. Spolu so svojou sestrou Luciou skúmajú tuzemský i zahraničný trh, aby do sortimentu začlenili tie najlepšie hry a hračky. Pretože len hry, hračky, knižky a stavebnice, ktoré vynikajú prínosom pre deti, kvalitou spracovania, bezpečnosťou aj dizajnom môžu do Agátinho sveta. A taký je potom svet, ktorý pre nás tvoria.