Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Lietajúci šarkan Djeco vám spríjemní jesenné prechádzky

Lietajúci šarkan Djeco vám spríjemní jesenné prechádzky

S deťmi do prírody 5. 10. 2023 2 minúty
Tereza Kotilová
Jesenný vietor už je deň za dňom viac cítiť vo vzduchu, a tak môže odštartovať veľká šarkaniáda. Už máte vybraného svojho lietajúceho šarkana? Chystáte sa tento rok šarkana vyrábať spoločne s deťmi, alebo stavíte na osvedčených šarkanov Djeco, ktoré sa zaručene vznesú do neba pri prvom rozbehu?

Létající drak Djeco vám zpříjemní podzimní procházky

Pestrofarebné lietajúce šarkany pre každého

Ako si vyrobiť šarkana vám tu dnes radiť nebudeme, to trebárs niekedy nabudúce. My vám prinášame tipy na osvedčené pestrofarebné lietajúce šarkany značky Djeco, ktoré vám spríjemnia nejednu jesennú prechádzku s rodinou. Stačí si vybrať toho svojho.

Staviate na klasiku? Potom siahnite po šarkanovi bežného tvaru kosoštvorca s dlhým chvostom. Tým nikdy nič neskazíte. Máme krásne farebné motívy, ktoré sa budú páčiť celej vašej rodine.
 

Máte radšej netradičné lietajúce šarkany, ktoré zaujmú na kilometre ďaleko? Potom aj vás naša ponuka uspokojí. Momentálne u nás nájdete napríklad maxi lietajúceho šarkana v tvare lietadla alebo maxi farebného vtáka s veľkými krídlami. Buďte si istí, že tieto šarkany sa stanú obľúbencami vašich detí a budú ich chcieť púšťať každý deň, čo to jesenný vietor dovolí.
 




A pokiaľ vonku vytrvalo prší alebo nie je po vetri ani stopa, môžete si cez jeseň spoločne čítať a rozprávať, na čo vám skvelo poslúži veľká obrázková knižka Jeseň.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.