Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Kvalitný školský batoh, ktorý pokryje celý 1. stupeň? Stavte na Ergobag Prime

Kvalitný školský batoh, ktorý pokryje celý 1. stupeň? Stavte na Ergobag Prime

Tipy pre rodičov školákov 20. 7. 2023 4 minúty
Jana Chlupová
Máte doma budúceho prváčika? Máte nočné mory z výberu prvej školskej aktovky? Alebo snáď školského batohu? Chcete kvalitu a ergonomickú konštrukciu, ktorá zaručí zdravý vývoj chrbtice vášho dieťaťa? Vybrať si zo skutočne širokej ponuky na trhu môže byť oriešok, v Agátinom svete našťastie aktovkám a batohom dobre rozumieme, a tak tu môžete vyberať z overených a kvalitných produktov. Prípravy do školy sa tak stanú radostnou udalosťou, nie len nepríjemnou povinnosťou.
Špičkou medzi ergonomickými školskými batohmi pre prvý stupeň ZŠ je nemecký Ergobag Prime.
 Kvalitný školský batoh, ktorý pokryje celý 1. stupeň? Stavte na Ergobag Prime
 

Prečo investovať do školského batohu Ergobag Prime?

Pretože sa to jednoducho vyplatí. Moderné a certifikované školské batohy a aktovky majú jednu nespornú výhodu. Rastú spolu s dieťaťom, čím sa vám investícia do nich rozloží do niekoľkých rokov. Rozhodne sa nemusíte báť krátkej životnosti školskej tašky. Batohy Ergobag Prime pokryjú celý prvý stupeň základnej školy. Ich dômyselné konštrukčné riešenie možno prispôsobiť na výšku dieťaťa 100 až 150 cm. Výškovo nastaviteľný chrbtový systém posunie ramenné popruhy presne tam, kde ich potrebujete mať. Skvelo tak poslúži drobným prváčikom aj ostrieľaným štvtákom.

Zdravý chrbát na prvnom mieste

Ergobag myslí predovšetkým na zdravý chrbát detí. A to je iste aj vaša priorita. Vyberajte deťom iba skutočne ľahké školské tašky. Nízka hmotnosť okolo 1 kilogramu je doménou práve školských batohov Ergobag (čo je najväčšia výhoda oproti aktovke, hoci aj ergonomickej). Okrem nízkej hmotnosti oceníte mäkko polstrované ramenné popruhy a chrbát batohu, nehrozí tak nepríjemné zarezávanie ani pri väčšom zaťažení. Ergobag Prime disponuje nastaviteľným hrudným aj bedrovým pásom, čo je v situácii, kedy dieťa nosí na chrbte niekoľko kíl, nutnosť. Len správne používaný hrudný a bedrový pás prenesie až 50 % celkovej váhy nákladu do oblasti panvy, kde je ťažisko tela. Oba tieto pásy majú ešte jednu superschopnosť – pritlačia batoh tesne na chrbát. Na to slúži aj jedna unikátna novinka práve od Ergobag – vnútorná kompresná šnúrka. Tá pritiahne všetko, čo je vo vnútri batohu smerom ku chrbtu, eliminuje sa tak páka na chrbát.
 
Ergobag: Zdravý chrbát na prvom mieste

Čo ešte s deťmi oceníte?

Školský batoh Ergobag Prime má jednu hlavnú komoru s menším vnútorným členením, dostatočne veľké a vodoodolné predné vrecko na fľašu s vodou a desiatu, dve bočné vrecká na drobnosti a minimálne jedno tajné vrecúško na všetky poklady. Je vybavený zo všetkých strán reflexnými prvkami, čo je tiež dôležité kritérium pre výber.
 
Ergobag Prime: Usporiadanie vreciek

Do hôr alebo do školy

Školské batohy Ergobag vychádzajú z dizajnu outdoorových batohov, no jednako sú prispôsobené potrebám dnešných školákov. Sú samostojné, nemusíte mať teda strach, že sa pri odložení na zem zrútia. Dno majú pevné, vybavené šikovnými nôžkami, batoh je tak krásne stabilný. Stabilita je väčšinou argumentom pre kúpu aktovky, moderné školské batohy už ale myslia aj na toto. Deťom sa všeobecne ich športový vzhľad páči, ani zďaleka nepripomína nevzhľadné krabicové aktovky z dôb minulých. Vybrať si môžete z mnohých dizajnových vyhotovení, ktoré sú vždy čisté a vkusné. K Ergobag batohom neodmysliteľne patria Kletties – vymeniteľné obrázky na suchý zips.

Ergobag Kletties

Ergobag prichádza každý rok s čerstvou kolekciou školských batohov pre chlapcov aj dievčatá, novinky roku 2023, samozrejme, v Agátinom svete tiež nájdete.

Udržateľnosť predovšetkým

Školské batohy Ergobag sú ekologické a zo 100 % vyrobené z recyklovaných PET fliaš, plastové pracky neobsahujú ftaláty ani iné škodlivé látky. Recyklácia plastových odpadov je téma pálčivá a nadmieru aktuálna. Kúpiť dieťaťu aktovku alebo školský batoh z udržateľnej výroby je krásnym krokom k tomu, aby sme ich vychovávali s láskou k prírode a našej planéte. Prečítajte si veľmi zaujímavý článok o tom, ako sa PET fľaše menia na školskú tašku.

Aby deti mohli byť deťmi

Nemecká značka Ergobag je veľmi inovatívna a vyniká svojím ekologickým prístupom k výrobe. Pred desiatimi rokmi sa štyria kamaráti rozhodli, že vyvinú prvý skutočne ergonomický školský batoh. Inšpirovali sa u trekingových batohov, kde sa počíta každý gram váhy. Výhody a novinky týchto outdoorových batohov preniesli do školského prostredia a prišli tak s unikátnymi batohmi, ktoré deti jednoducho milujú. A pretože ide o zdravé batohy, milujú ich tiež rodičia po celom svete. Takže verte, že ich budete milovať aj vy!

Ak máte radi prvotriednu kvalitu bez kompromisov, ak kladiete dôraz na ergonómiu a ekológiu, ak chcete, aby školský batoh dieťaťu vydržal niekoľko rokov, stavte na Ergobag Prime.

Online obchod
Zdieľať
Jana Chlupová Mama 3 detí, ktorá na svojom blogu www.blogzrzky.cz zdieľa svoje zážitky z ciest, delí sa o skúsenosti s dobrými knihami a šikovnými hračkami. Ťahá deti do prírody a na dobrodružné výpravy, ony ju naopak zaťahujú do svojho nekomplikovaného sveta, ktorý ju učí, že nič v živote nie je čiernobiele.