Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Jesenný Agátin hravý festival 2023: Bratislava

Jesenný Agátin hravý festival 2023: Bratislava

Festivaly, akcie a súťaže 16. 10. 2023 2 minúty
Tereza Kotilová
Halóóó, naši milí rodičia, tu je Agáta a Matej. Predstavujeme vám Agátin hravý festival 2023, ktorý je už niekoľko rokov známy po Českej republike. Pozdraviť našich kamarátov na Slovensko sa však vydávame po prvýkrát. Tak nám držte palce, nech dôjdeme včas so všetkým, čo vám chceme predviesť. Už za pár dní naskakujeme do festivalového auta, a tešíme sa, až sa stretneme s každým z vás!

Agátin hravý festival: Bratislava

👉 Agátin hravý festival Bratislava 18. – 19. 10. 2023

Áno. Je to tak. Úplne po prvýkrát sa s Agátiným hravým festivalom vydávame za hranice Českej republiky, a to na Slovensko. Chceme totiž pozdraviť tiež našich susedských kamarátov.

KEDY?
18. 10. 2023 od 11:00 do 17:00 hod
19. 10. 2023 od 9:00 do 16:00 hod

KDE?
Galéria Umelka – Slovenská výtvarná únia

Agátin hravý festival 2023

Na čo sa môžete tešiť?

Môžete sa tešiť na hromadu zábavy v réžii Agátinho sveta. Navyše si spoločne s deťmi budete môcť pozrieť aj vyskúšať množstvo kreatívnych hier a hračiek, ktoré so sebou vezieme.

Zloženie hračiek bude veľmi rôznorodé, aby sme zaujali každú vekovú skupinu. Určite sa môžete tešiť na rôzne stavebnice, obľúbené guľôčkové dráhy, bábiky Pomea a textilné hračky Lilliputiens, motorické, logické aj doskové hry či hlavolamy a mnoho ďalšieho.

A čo nesmie na festivale chýbať? Naša novinka v sortimente a iste horúci hit tohtoročných Vianoc a najskôr aj adventných kalendárov – autíčka Crazy Motors. Vrnnn, vrnnn, to bude jazda.

Malí kreatívci sa môžu tešiť na Agátine dielničky, kde si niečo krásne vyrobia a svoj výtvor si odnesú so sebou domov. Program dielničiek postupne zverejníme. Vstupenky na jednotlivé dielničky si bude možné kúpiť na mieste.

Na mieste nebude chýbať Agátin obchodík, kde si môžete naše vybrané hry a hračky zakúpiť s príjemnou 10 % zľavou.

Dorazte za nami a zaručujeme vám, že sa budete vy aj vaše deti baviť!

Vstup na festival je ZADARMO.

Pre aktuálne informácie o festivale sledujte našu facebookovú udalosť a nič vám neutečie.

Agátin hravý festival 2023

Dajte nám vedieť, že dorazíte

Zaujal vás Agátin hravý festival a chcete sa zúčastniť? Prihláste sa prostredníctvom nášho rezervačného formulára. 

Budeme sa na vás tešiť!

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.