Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog HURÁÁÁ do školy: Kúpte si školskú výbavu v našej predajni

HURÁÁÁ do školy: Kúpte si školskú výbavu v našej predajni

Tipy pre rodičov školákov 13. 8. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Nový školský rok sa blíži. My nezaháľame a sme pripravení pomôcť vám vybrať to najdôležitejšie – školské batohy so školskými potrebami. Príďte si do našej predajne vybrať a vyskúšať školskú aktovku či batoh, k tomu si pokojne vyberte aj ďalšie školské pomôcky a získajte k nákupu hodnotný D-A-R-Č-E-K!
Hurááá do školy

Či už chceme, alebo nie, zasadnutie do školských lavíc v novom školskom roku sa blíži. Užite si ešte naplno leto, ale začnite si už v hlave plánovať, čo všetko musíte do školy zariadiť, a pustite sa do toho. Vďaka dôkladnej príprave zvládnete všetko zorganizovať bez stresu a váš školák zasadne v septembri do lavíc s pokojom a navyše s dokonalou školskou výbavou. Takže HURÁÁÁ DO ŠKOLY!  🏫🎓


Čím všetkým vyzbrojiť školáka?    🎒✂📐

Keďže vám chceme prípravu čo najviac uľahčiť, pripravili sme pre vás akýsi „nákupný zoznam“ všetkého, čo by školák mohol potrebovať. Zaškrtnite si, čo už máte, a urobte si zoznam toho, čo ešte potrebujete zaobstarať.  

🔲 Školský batoh alebo aktovka  🎒 
🔲 Taška na prezuvky a telesnú výchovu    🤸‍♀⛹
🔲 Školský peračník  
🔲 Písacie potreby   🖋
🔲 Geometrické pomôcky   📐
🔲 Výtvarné potreby   🖌
🔲 Dosky na zošity   📔
🔲 Vrecúško na písací stôl  
🔲 Puzdro na kartičku na obed a iné potrebné veci  
🔲 Krabička na desiatu a fľaša na pitie  🥪🥤

Hodnotný D-A-R-Č-E-K ako pozornosť k vášmu nákupu 

Príďte si od stredy 16. 8. do piatka 18. 8. vyzdvihnúť školskú aktovku alebo batoh so všetkými školskými potrebami a pomôckami do Agátinho sveta a získajte k nákupu hodnotný D-A-R-Č-E-K. Sme pripravení pomôcť vám s výberom a čo najviac vám uľahčiť prípravu na školský rok. Tešíme sa na vás! 

Pre malých školákov máme krásny látkový školský balíček s taškou. Pre starších školákov látkovú tašku a kreatívnu tabuľu na maľovanie. 
 
Hurááá do školy  Hurááá do školy


👇 Čo si prečítať ďalej? 👇

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.