Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Dobrá hračka 2022: Poznáme víťazov

Dobrá hračka 2022: Poznáme víťazov

Festivaly, akcie a súťaže 30. 6. 2022 3 minúty
Tereza Kotilová
Je to tu! Sčítali sme vaše hlasy v ankete Dobrá hračka 2022 a poznáme víťazov každej kategórie. Ste zvedaví, ako hlasovanie dopadlo? Poďte sa s nami na výsledky pozrieť.



👉 Ako rozvíjať zmyslové vnímanie najmenších?

Drevené vkladacie puzzle so zvukovými efektmi Janod pre deti od 1 roku je obľúbenou vzdelávacou hračkou. A tak sa nie je čomu diviť, že sa hračka stala víťazom tejto kategórie. Deti sa pri hre so šiestimi rôznorodými kockami učia spoznávať tvary, farby a zároveň sa rozvíjajú ich zmysly a jemná motorika.
 

Dobrá hračka 2022: Zmyslové vnímanie najmenších

👉 Ako rozvíjať hudobné cítenie u detí?

Malé deti milujú akékoľvek hračky, ktoré vydávajú zvuky. Taký bubienok patrí na predné priečky v obľúbenosti medzi hudobnými hračkami. A preto sa tiež na prvé miesto tejto kategórie dostala súprava hudobných nástrojov od značky HABA, v ktorej bubienok nesmie chýbať. Vyprodukovať hudbu či hurhaj s touto súpravou je veľmi zábavné, pretože bubon, hrkálky a zvončeky možno využiť na vytvorenie širokej škály zvukov a melódií. Deti sa tak hravou formou zoznámia so svetom hudby.
 

Dobrá hračka 2022: Hudobné cítenie u detí
 
👉 Ako rozvíjať tvorivosť, kreativitu a priestorové vnímanie u detí?

Ako je vidieť, guľôčkové dráhy sú obľúbené medzi deťmi aj rodičmi, a tak sa na prvú priečku tejto kategórie dostala Guľôčková dráha so zvukovým efektom Kullerbü.
 

Dobrá hračka 2022: Kreativita a priestorové vnímanie

👉 Ako rozvíjať jemnú motoriku a ďalšie kľúčové zručnosti u predškolákov?

Rozvíjať jemnú motoriku a zároveň fantáziu pomocou vymýšľania príbehov v jednej hračke vás baví. Preto ste za viťaza tejto kategórie zvolili Drevený domček so zámkami Lilliputiens.
 
Dobrá hračka 2022: Rozvoj zručností u predškolákov
 

👉 Ako pripraviť predškoláka na 1. triedu?

Veľmi dobre už viete, že pripravovať predškolákov na 1. triedu je najlepšie hravou formou. To sa dá veľmi ľahko pomocou vzdelávacej hry Perlix z edície Eduludo od značky Djeco, ktorá učí deti pochopiť základné číslovky od 1 do 10.
 
Dobrá hračka 2022: Ako pripraviť predškoláka na 1. triedu
 

👉 Fantazijné svety

Líščia rodinka, ktorá sa s vami môže vydať na každý rodinný výlet. Tá deti veľmi baví. A ako vieme, keď je spokojné dieťa, je spokojný aj rodič. Vaša voľba víťaza v tejto kategórii hovorí jasne: Rodinka líšky Alice od značky Lilliputiens.

Dobrá hračka 2022: Fantazijné svety
 

👉 Doskové hry

Ako najlepšie stráviť spoločný čas s deťmi pri jednom stole? Áno, pri doskovej hre. Vaším jasným favoritom medzi nominovanými doskovými hrami je žabia špecialitka Skokani od SmartGames.
​​​​​​​ 
Dobrá hračka 2022: Doskové hry

Tak čo? Hlasovali ste za víťaza, alebo ste mali iných favoritov? Tak či tak, inšpirujte sa tohtoročnými výsledkami Dobrej hračky 2022 a objavte s vašimi deťmi novú zábavu, ktorá navyše pomôže v ich prirodzenom rozvoji.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.