Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Desiatujeme s b.box doma i na cestách

Desiatujeme s b.box doma i na cestách

S deťmi do prírody 3. 1. 2024 3 minúty
Tereza Kotilová
Dve mamičky na cestách, množstvo detí a chuť vymyslieť a realizovať niečo nové – tak vznikla austrálska značka b.box! Poďte sa pozrieť bližšie, aké produkty tejto značky môžete zakúpiť v Agátinom svete.

NOVINKA: Desiatujeme s b.box doma i na cestách
 
Značku b.box si zamilujete vy aj vaše deti 

Veselé farby, ľahké odolné materiály a nápadité vyhotovenie, s ktorým prichádza značka b.box, budete milovať vy aj vaše deti. „Ja sám” už nebude výraz, ktorý bude vo výsledku znamenať upratovanie celej kuchyne. Produkty značky b.box podporujú samostatnosť detí a umožnia aj malým ešte nemotorným ručičkám dopraviť vidličkou hlt až do pusinky a napiť sa bez toho najmenšieho zašpinenia. Rovnako tak sú ale produkty b.box vhodné aj pre väčšie deti aj školákov.

👉 Väčšina produktov značky b.box je patentovo chránená. 

NOVINKA: Desiatujeme s b.box doma i na cestách  NOVINKA: Desiatujeme s b.box doma i na cestách

Desiatové boxy b.box 

Je tu snáď niekto, kto by nepoznal praktické a členité desiatové b.boxy? Poďte sa im pozrieť bližšie pod viečko, pretože stoja za to.

Desiatový b.box veľký

Jednotlivé oddelenia sú prakticky členené podľa veľkosti boxu – b.box ponúka malý, stredný a veľký box. Každý box má v určitej časti dvojité viečko, kedy spodná vložka je silikónová a umožňuje v jednej časti vďaka pružnosti a vypuklosti uložiť celé jablko a v druhej časti vďaka maximálnemu tesneniu podesiatovať trebárs jogurt, ktorý len tak z krabičky nevytečie. V strednom a veľkom boxe je jedna priehradka posuvná podľa potreby. Vo veľkom boxe potom navyše nájdete vyberateľnú chladiacu vložku, ktorá skvele poslúži práve v letných mesiacoch trebárs na to, aby váš šalát zostal príjemne vychladený.  

Ktorá veľkosť bude pre vás tá naj?

Fľaše a termofľaše b.box 

Nech už zháňate prvé fľaštičky pre tých najmenších, alebo odolné fľaše pre deti na krúžky, potom si v b.box ľahko vyberiete.  
 
Dávate prednosť vždy teplému čaju či príjemne vychladenej vode? Vyberte si termofľašu so slamkou s objemom 500 ml, ktorá udrží nápoje studené až 15 hodín a teplé až 8 hodín. Chcete menšiu veľkosť? Potom siahnite po termofľaši so slamkou s objemom 350 ml, ktorá udrží nápoje studené až 8 hodín a teplé až 6 hodín.

Termoska so slamkou b.box 500 ml   Termoska so slamkou b.box 350 ml 
 
Potrebujete obmeniť slamky či náustky pri niektorých vašich už zakúpených fľašiach či termofľašiach? I to je s b.box možné. 

AGÁTIN TIP: Kúpte si praktickú a skladnú cestovnú silikónovú slamku vrátane čistiacej kefky.

Desiata aj obed...Doma i na cestách...s b.box je všetko možné 

Desiata alebo obed? Značka b.box si poradí so všetkým. Na uloženie obeda dobre poslúžia práve praktické termosky s hravým dizajnom. 
 
Niektoré produkty b.box využijete nielen na cestách, ale i doma. Mištička so slamkou b.box totiž umožňuje ako prenos chrumiek či ovocia bez vysypania, tak vypiť si trebárs teplú polievku slamkou. Jéééj, ako sa táto mištička hodí v chladných mesiacoch a pri nachladení, keď sa silný vývar stáva doplnkovým pitím každého dňa.


Tak čo? Dostala vás značka b.box rovnako tak ako nás?

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.