Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Tipy na praktické školské potreby a pomôcky pre deti

Tipy na praktické školské potreby a pomôcky pre deti

Tipy pro rodiče školáků 27. 8. 2023 5 minút
Tereza Kotilová
Ako vybrať školský batoh, tašku alebo aktovku, už viete. Teraz je na čase vybaviť deti tými správnymi školskými potrebami a výukovými pomôckami. Neotáľajte s výberom a majte na september všetko perfektne nachystané, nech je nástup do nového školského roka hladký a bez stresu. Neviete si rady? Potom si prečítajte naše tipy na praktickú školskú výbavu, a budete hneď vedieť, čo kúpiť.

Tipy na školské potreby a pomôcky

Školské peračníky pre chlapcov aj dievčatá

Hlavná výbava každého malého aj väčšieho školáka na osem? Áno, je to P-E-R-A-Č-N-Í-K! V našej ponuke nájdete školské peračníky pre chlapcov aj dievčatá, jednoposchodové aj dvojposchodové, decentné aj neprehliadnuteľné. Avšak vždy vyrobené z pevného materiálu a doplnené kvalitnými zipsami. Peračníky do školy sú navrhnuté tak, aby sa do nich vošlo všetko, čo dieťa nevyhnutne potrebuje pre prácu na hodinách. Najväčšie zastúpenie u nás majú peračníky českej značky Topgal, ale nájdete u nás aj iné obľúbené značky. Ponúkame aj školské peračníky pre prváčikov, ktoré sú už plne vybavené a prehľadne usporiadané, čím aj vám odpadne práca nad zháňaním všetkých jednotlivých komponentov. Rovnako tak si u nás vyberú aj väčší školáci svoje dizajnové študentské puzdro.
 

Písacie a kresliace potreby

Rovnako tak, ako ste riešili výber vhodného školského batoha, ktorý správne podporí vývoj chrbta vášho dieťaťa, nemenej dôležitý je výber písacích potrieb. Malé deti sa totiž často stretávajú s nesprávnym úchopom písacieho pera. Ten je našťastie možné eliminovať grafomotorickými cvikmi a výberom ergonomicky tvarovaných písacích potrieb. Za nás môžeme jednoznačne odporučiť rollery, ceruzky aj perá STABILO alebo plniace perá Faber-Castell. Nezabudnite tiež peračník obohatiť o školské pomôcky od obľúbenej značky Maped, ako sú pastelky, zvýrazňovače, pravítka, strúhadlá, gumy či nožnice.
 

 

Výtvarné pomôcky

Cŕŕŕn. Hodina výtvarnej výchovy práve začína. A aby sa deti na tejto hodine poriadne vybláznili, musíte ich najskôr dobre vybaviť kvalitnými výtvarnými pomôckami. Pri výbere pasteliek dávajte pozor, či majú trojhranné telo pre lepší úchop, prípadne sú vybavené zárezmi pre ich správne držanie. Vodové farby voľte také, ktoré dobre kryjú. Chcete ochrániť oblečenie vašich detí? Kúpte im veľmi praktickú zásterku na výtvarnú výchovu.
 
Školské potreby - výtvarné pomôcky

Desiatové boxy

Školský deň bez desiatej? Nepredstaviteľné! Desiaty sú také malé radosti vašich detí medzi jednotlivými výukovými blokmi. Mali by byť vyvážené, plné vitamínov, nech to deťom na hodinách poriadne myslí, sú sústredené a majú energiu na celý deň. A čo sa týka kreativity, to už nechajte pokojne na nás. Hravý desiatový box s pekným motívom bude vaše deti baviť deň čo deň. Škatuľky na desiate v našej ponuke sú nielen dizajnové, ale majú praktické členenie a sú vyrobené zo zdravotne neškodných materiálov.

A každú desiatu je tiež potrebné riadne zapiť. Poznáte ekologicky šetrné Zdravé fľaše, v ktorých sa nešíria plesne ani zápach? Navyše k týmto fľašiam môžete v priebehu roka dokupovať potrebné príslušenstvo, ako napr. náhradné tesnenie, zátku či krytku na fľašu. Ako fľaše, tak náhradné diely ponúkame v najrôznejších motívoch a farbách.


 

3 tipy na praktické školské doplnky od Agáty

Na záver prinášame 3 tipy na praktické školské doplnky, ktoré pomôžu vášmu dieťaťu chodiť včas do školy aj domov a mať všetko perfektne usporiadané ako na hodine matematiky, tak na telocviku.
  1. Kúpte vášmu školákovi dizajnové detské hodinky, vďaka ktorým sa naučí perfektne poznávať čas a zároveň urobia na ruke veľkú parádu.
  2. Ďalšou praktickou novinkou je vrecko na lavicu, ktoré zaručí dokonalý poriadok na všetkých hodinách.
  3. V neposlednom rade športový vak na prezuvky aj pre uloženie oblečenia a topánok potrebných na telocvik.
Chcete si ušetriť čas s nákupom školských potrieb a pomôcok? Využite naše výhodné školské balíčky a máte nakúpené raz dva!
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.