Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Stiahnite si zadarmo: Rozvrh hodín a plánovač krúžkov

Stiahnite si zadarmo: Rozvrh hodín a plánovač krúžkov

Stiahnite si zadarmo 29. 8. 2023 2 minúty
Tereza Kotilová
Hola holá, škola a škôlka už naozaj volá. Je nám jasné, že si ešte naplno užívate posledné dni prázdnin, ale už určite premýšľate, ako budete vracať deti späť do iného režimu a ako im aj sebe všetko čo najviac uľahčiť. Máme pre vás riešenie! Zorganizujte si čas vďaka našim rozvrhom a umožnite deťom mať prehľad nad celodennými aktivitami, ktoré ich čakajú. Zaznamenajte do nich všetko od školskej či škôlkovej dochádzky, až po všetky nasledujúce krúžky.

Rozvrh hodín 

S Agátiným rozvrhom bude škola hračka.

Stiahnite si zadarmo: Rozvrh hodín

Plánovač krúžkov

Školou či škôlkou deň často nekončí, ba naopak, začína jazda na vlne krúžkov. Zaznačte si ich a majte prehľad vy aj deti, kedy ktorý krúžok začína.

Stiahnite si zadarmo: Plánovač krúžkov

Rozvrh hodín i plánovač krúžkov si stiahnite ZADARMO.

Samolepky a menovky 

Pre ešte lepší prehľad si ako doplnok k rozvrhom stiahnite naše samolepky a menovky, ktoré môžete využiť kľudne aj samostatne napríklad na zošity. Stiahnite si zadarmo! 

Stiahnite si zadarmo: Samolepky a menovky k plánovaču

AGÁTIN TIP NA ZÁVER: Pokiaľ sa vám rozvrhy páčia a doma ich využijete, zalaminujte si ich spoločne so všetkými doplnkami, na ktoré použite nalepovacie suché zipsy. Materiál sa tak nebude opotrebovávať, krčiť, špiniť, ale vydrží vám na chladničke večnosť. Skúste to a pochváľte sa nám s výsledkom v našej facebookovej skupine Agátin inšpiratívny kútik.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.