Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog NOVINKA: So značkou LÄSSIG do školy, škôlky aj na výlet

NOVINKA: So značkou LÄSSIG do školy, škôlky aj na výlet

Tipy pre výber hier a hračiek 26. 8. 2023
Tereza Kotilová
Rodinná firma LÄSSIG je tu s nami už od roku 2007 a vyvíja inovatívne, rozmanité, veselo farebné a živé produkty pre celú rodinu. Svojimi výrobkami sa snaží spríjemniť aj uľahčiť každodenný život celým rodinám.

NOVINKA: So značkou LÄSSIG do školy, škôlky aj na výlet

O značke LÄSSIG 

Značka LÄSSIG dbá na ochranu životného prostredia a trvalo udržateľný rozvoj, preto je väčšina výrobkov zhotovená z recyklovaných materiálov a nesie označenie GOTS, OEKO-TEX či má certifikát VEGAN.

A čo značka LÄSSIG ponúka? V podstate všetko pre výlety a cestovanie od praktických batohov či detských kufrov cez toaletné tašky po fľaštičky a desiatové boxy.
 

👉 Výbava do škôlky 

So značkou LÄSSIG si prídu na svoje už aj naši najmenší. Vybavte svojho malého školáčika krásnym batôžtekom v hravom dizajne, ktorý doplníte praktickou fľaštičkou a krabičkou na desiatu.

Výbava do škôlky so značkou LÄSSIG  Výbava do škôlky so značkou LÄSSIG

👉 Výbava pre školákov

V ponuke značky LÄSSIG nájdete batohy všetkého druhu, vrátane tých školských. Nákup kompletnej výbavy vám uľahčí sedemdielna súprava v hravých dizajnoch.
 
Výbava pro školákov so značkou LÄSSIG  

👉 Výbava na výlety

So značkou LÄSSIG sa môžete v pohode vydať na dobrodružnú cestu do prírody a trebárs aj na leteckú dovolenku. Outdoorové batohy sú veľmi praktické – zaujmú vás svojím pohodlím, priestorom a udržateľnosťou. Detské kufre sú zase dizajnovo zaujímavé a spríjemnia tak každú výpravu vášho malého cestovateľa.

Výbava na výlety so značkou LÄSSIG  Výbava na výlety so značkou LÄSSIG


Agátin TIP na záver: Objavte multifunkčné súpravy na piesok, s ktorými sa budú stavať piesočné hrady skoro samy. Vybavte svoje deti kvalitnými hračkami na piesok a pozorujte, akú radosť z hry im prinesú.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.