Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Kreatívne súpravy pre deti od 6 rokov

Kreatívne súpravy pre deti od 6 rokov

Tipy pre výber hier a hračiek 12. 3. 2024 3 minúty
Tereza Kotilová
Vyskúšajte s nami tvorenie s pieskom, trblietkami, akvarelom či olejovým pastelom a vytvorte si spoločne s deťmi originálne diela, ktoré môžu slúžiť ako krásny darček pre vašich blízkych.
 

Výtvarné súpravy s trblietkami a pieskom

Zabavte deti kreatívnymi súpravami s trblietkami a pieskom, z ktorých vzniknú originálne diela. Tými si deti môžu vyzdobiť izbičku alebo ich darovať svojim blízkym napríklad k narodeninám.

Pieskovanie spočíva v nanášaní farebného piesku na lepiace plochy, na ktoré sa piesok ľahko zachytí. Nie je potrebné žiadne lepidlo! Výsledkom je krásny pieskovaný obrázok, ktorý odporúčame zafixovať lakom na vlasy. Obdobou pieskovania sú trblietky. Piesok je nahradený farebnými trblietkami, ktoré pre ich lesk milujú hlavne dievčatká.

Kreatívne súpravy s pieskom a trblietkami podporujú tvorivosť detí, posilňujú ich zmysel pre detail, sústredenie a trpezlivosť.

Všetky súpravy obsahujú návod, ako vďaka trblietkam či piesku docielite výsledný obrázok. A nebojte, nebude to u vás vyzerať ako na pieskovisku. Všetky súpravy sú múdro vymyslené tak, aby všetok použitý materiál zostal tam, kde má byť.

Výtvarné súpravy s trblietkami a pieskom


 

Kreatívne súpravy s akverelovými farbami

Dávajú vaše deti prednosť kresbe akvarelovými farbami? Aj pre nich máme v ponuke nádherné kreatívne súpravy, ktoré ich budú baviť.
 

Vyrob si sám – rodinný strom

A na záver triešnička na torte. Vyrobte si spoločne s deťmi nádherný rodinný strom s fotografiami či namaľovanými obrázkami celej vašej rodiny.
 

 

👇Omrknite ďalšie diely Agáta TV 👇

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.