Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Agátin recyklovník: Vešiaky

Agátin recyklovník: Vešiaky

Stiahnite si zadarmo 13. 3. 2024 3 minúty
Tereza Kotilová
Príde vám balíček z Agátinho sveta, a je vám ľúto krabicu zošliapať a vyhodiť do modrého kontajnera? My v Agátinom svete tiež fandíme užitočnej recyklácii, a tak sme si pre vás pripravili Agátin recyklovník, v rámci ktorého vám predstavíme tipy na ďalšie využitie krabíc od objednávky. Poďte si spoločne s nami vyrobiť originálny domček, ktorý len tak niekto nemá.
Agátin Recyklovník: Vešiaky

Prezlieka vaše dieťa rado bábiky a vy premýšľate, ako pekne všetky tie oblečky uložiť? Doporučujeme zaobstarať drevený vešiak na oblečenie a rozšíriť výbavu vešiakov o tie recyklované.


Poďte si s nami vyrobiť originálne vešiaky, ktoré len tak niekto nemá, a to z papierovej krabice od vašej objednávky z Agátinho sveta. Postup je jednoduchý. Vezmite si nožnice alebo nôž (s čím sa vám bude pracovať lepšie) a obľúbené farbičky, fixky, samolepky, farebné papiere, ktorými môžete vešiaku dodať jedinečnosť. Pozrite si náš obrázok, zostavte si recy dielo podľa návodu a poveste si prehľadne všetky oblečky pre bábiky.

Agátin Recyklovník: Vešiaky

AGÁTIN TIP: Na zavesenie ťažších kúskov oblečenia doporučujeme zlepiť dva kartóny k sebe, nech je vešiak pevnejší.


Pochváľte sa nám i ostatným, ako sa vám Agátine vešiaky podarili! Pripevnite nám fotku priamo na stenu do nášho Agátinho inšpiratívneho kútika na Facebooku. Tešíme sa na vaše výtvory.
 

👇♻️ Poďte si s nami vyrobiť ďalšie recy veci 👇♻️

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.