Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Agátin hravý festival 2022: Brno

Agátin hravý festival 2022: Brno

Festivaly, akcie a súťaže 8. 5. 2022 2 minúty
Tereza Kotilová
Agátin hravý festival 2022 je v plnom prúde a predposlednou, avšak zároveň prvou vonkajšou zastávkou je Brno. Dorazte za nami do parku Lužánky a užite si veľa zábavy pod šírym nebom.

👉 Brno 15. 5. 2022

Našou prvou vonkajšou zastávkou v rámci Agátinho hravého festivalu 2022 bude najväčšie mesto Moravy. Už 15. 5. sa uvidíme v Brne. Pre festivalové radovánky sme vybrali najväčší a zároveň najstarší park v meste – park Lužánky.

Agátin hravý festival 2022: Brno
 

Čo všetko vás Brne čaká?

Tešiť sa môžete na veľký vonkajší festival s nabitým programom. Spoločne s deťmi budete môcť okuknúť aj vyskúšať veľké množstvo hier, hračiek aj školských batohov z Agátinho sveta, ktoré so sebou vezieme. Pripravujeme pre vás kreatívne dielničky, zábavné herne, logopedickú poradňu aj testovacie centrá. Nielen že si tak užijete veľké množstvo zábavy, ale niečo nové sa aj dozviete či naučíte.

Podrobný program festivalu je pre vás už nachystaný. Pozrite si ho tu, nech vám nič neutečie.

Chcete sa zúčastniť festivalu v Brne? Tak proste dorazte! Na tento festival nie je potrebná predbežná registrácia. Miesta bude dosť pre všetkých. Tešíme sa na vás.

 Agátin hravý festival Brno 15. 5.

Navnaďte sa malou ukážkou z nášho prvého festivalového stretnutia:
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.