Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Vyberáme školskú tašku pre 1. stupeň ZŠ s ohľadom na zdravý chrbát

Vyberáme školskú tašku pre 1. stupeň ZŠ s ohľadom na zdravý chrbát

Tipy pre rodičov školákov 15. 7. 2023 4 minúty
Tereza Kotilová
Škola za dverami a vy stále nemáte vybranú školskú tašku pre vášho malého školáka? Pokiaľ navštevuje akúkoľvek triedu na prvom stupni základnej školy, potom pre vás máme zhrnutie toho, čo na Agátinom svete ponúkame pre túto vekovú kategóriu. Prioritou je pre nás predstaviť vám také školské tašky, ktoré podporujú zdravý vývoj chrbtice a správne držanie tela dieťaťa. A rovnako tak by toto mala byť priorita pri výbere aj pre vás.
Školské batohy a aktovky pre 1. stupeň ZŠ
 
V ponuke Agátinho sveta nájdete značkové školské batohy českého výrobcu Topgal a BOLL, aj nemecké batohy Ergobag či HAMA. Precízne spracovanie školských batohov a použitie kvalitných materiálov zaručuje ich stopercentnú funkčnosť a dlhú životnosť. Nech vyberiete akúkoľvek značku z týchto vyššie spomínaných, môžete si byť istí, že nešliapnete vedľa, a že chrbát vášho školáka bude zdravo rásť.

Nezabúdajte na to, že vkus detí sa obvykle líši od vkusu dospelého. Preto odporúčame zapojiť deti do finálneho výberu ich školského batohu či aktovky, čím získate istotu, že budú do školy s osobne vybranou školskou taškou chodiť zvesela. 

Váhate, či vybrať školský batoh, alebo aktovku? A aké parametre pri výbere školskej tašky by ste nemali podceniť? To všetko vám prezradíme v našom článku Ako správne vybrať školský batoh alebo aktovku: 7 tipov od skúsených mamičiek“.

Ako správne vybrať školský batoh alebo aktovku: 7 tipov od skúsených mamičiek
 

Ľahké školské batohy Topgal

Najväčšie zastúpenie školských batohov aj aktoviek pre túto vekovú kategóriu má u nás isto-iste česká značka Topgal, ktorá je na trhu viac ako 20 rokov, a teda vie, čo je pre chrbát každého školáka dobré, a čomu sa naopak vyhnúť. Školské batohy Topgalľahké, majú perfektne anatomicky tvarovaný chrbát, dostatočné množstvo reflexných prvkov a moderný nadčasový dizajn. Školáci aj rodičia oceňujú rad praktických prvkov, ako je špeciálna kapsa na pitie aj desiatu, vnútorný organizér či pláštenka na batoh.
 

 

Dokonale padnúce školské batohy BOLL

Máte radšej športovejšie vyladené batohy, ktoré môžu dobre slúžiť aj na celodenný výlet? Potom vám predstavujeme školské batohy českej značky BOLL, ktoré sú vyrobené z kvalitného a odolného materiálu, sú výškovo nastaviteľné, vrátane možnosti nastavenia ramenných popruhov, bedrového pásu a hrudného popruhu. Vo vnútri batohov nájdete zakladač na zošity aj dostatočný počet praktických káps na uloženie ostatných školských pomôcok.

Školské batohy a aktovky pre 1. stupeň ZŠ


Certifikované školské aktovky Step by Step od HAMA

Rozhodli ste sa kúpiť vášmu malému školákovi aktovku a chcete záruku kvality? Potom vyberajte z ponuky nemeckého výrobcu HAMA a jeho batohoaktovky Step by Step. Väčšina školských aktoviek tejto značky sa pýši certifikátom kvality AGR, ktorý zaručuje správny vývoj chrbta vášho dieťaťa.
 

 

Ergonomické školské batohy Ergobag

Značke Ergobag veľmi záleží na životnom prostredí, a preto zodpovedne pristupuje aj k jeho ochrane. Tkaniny vrátane pútok na zipse sú kompletne vyrobené z recyklovateľných PET fliaš. Popruhy školských batohov Ergobag sú ľahko upraviteľné, a teda budú rásť s vaším školákom aj niekoľko rokov.
 

Vybrali ste pre vášho školáka na prvom stupni tú správnu školskú tašku? Pokiaľ je pre vás ťažké vybrať batoh či aktovku online, neváhajte nás kontaktovať, radi vám s výberom poradíme.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.