Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Maľovanky a logické hry Djeco na stiahnutie zadarmo

Maľovanky a logické hry Djeco na stiahnutie zadarmo

Stiahnite si zadarmo 7. 4. 2020 1 minúta
Kristýna Křížová
Majú vaše deti rady maľovanky a logické hry? Sťahujte zadarmo u nás v Agátinom svete kvetinové relaxačné maľovanky či logické hry zamerané na hľadanie cesty von z bludiska.
Véronique Bulteau je osvedčenou ilustrátorkou, ktorá pre Djeco vytvorila rad hier a kreatívnych súprav. Teraz máte možnosť stiahnuť deťom 30 relaxačných kvetinových maľovaniek z jej dielne.

Maľovanky a logické hry Djeco na stiahnutie zadarmo

Maľovanky s kvetinovými motívmi zvyčajne ocenia skôr dievčatá. Logické hádanky, v ktorých hľadáte cestu z bludiska von vďaka správnej postupnosti krokov, však ocenia všetci: dievčatá aj chlapci aj ich rodičia.

Maľovanky a logické hry Djeco na stiahnutie zadarmo

Véronique Bulteau pre Djeco vytvorila rad ďalších zábavných detských hier, kde krásne vynikne jej ilustrátorský štýl.


Ďalším z činorodých ilustrátorov je Clément Lefèvre, ktorý je autorom maľovaniek "od bodky k bodke". Deti si v nich precvičia nielen správne poradie čísel, ale aj trpezlivosť a precíznosť. Výsledný obrázok je potom pre nich krásnou odmenou.

Maľovanky a logické hry Djeco na stiahnutie zadarmo

Clémenta však tiež veľmi baví svet pirátov a roztodivných postavičiek, ktorým dáva podobu puzzle či hier.


Ďalšie maľovanky, logické hry a úlohy od Djeco nájdete na stiahnutie v týchto našich článkoch.

 

Online obchod
Zdieľať
Kristýna Křížová Kristýna je zakladateľka a duša Agátinho sveta, ktorému dáva smer. Spolu so svojou sestrou Luciou skúmajú tuzemský i zahraničný trh, aby do sortimentu začlenili tie najlepšie hry a hračky. Pretože len hry, hračky, knižky a stavebnice, ktoré vynikajú prínosom pre deti, kvalitou spracovania, bezpečnosťou aj dizajnom môžu do Agátinho sveta. A taký je potom svet, ktorý pre nás tvoria.