Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Tvoríme masky na karneval

Tvoríme masky na karneval

Tipy pre výber hier a hračiek 1. 2. 2024 2 minúty
Tereza Kotilová
Čaká vaše deti čoskoro karneval a premýšľate spoločne, za čo sa prezliecť? Buďte tento rok originálni a vyrobte si karnevalovú masku spoločne so svojimi deťmi. Okrem tradičných pirátov pre chlapcov či princezien pre dievčatá máme v ponuke aj karnevalové originality, z ktorých budete paf.

Tvoríme masky na karneval: Farby na tvár

Karneval, to je udalosť spájaná s tanečnou zábavou, ku ktorej patrí predovšetkým prehliadka masiek. Maškarné karnevaly sa stali veľmi obľúbené tiež v škôlkach. Mamičky tak majú veľmi dôležitú úlohu – postarať sa o kostým. Kúpiť alebo požičať môžete skutočne dokonalý kostým, ale to neznamená automaticky väčšiu radosť. Oveľa viac každé detské srdce poteší vlastnoručne vyrobená maska. Je to zábavnejšie, kreatívnejšie, a navyše aj lacnejšie než si ju zájsť kúpiť do obchodu.

Prehliadka karnevalových masiek môže začať

Možností je skutočne veľa, ale pokiaľ vám chýba originálny nápad, tak pre vás máme niekoľko tipov. Máte radi zvieratká? Potom sa môžete počas pár stehov pretvoriť trebárs na múdru sovu či prefíkaného králička. S tým vám pomôže naša kreatívna súprava Karnevalové masky na ušitie, s ktorou spoločne s deťmi a priloženými filcovými dielmi, niťami a ihlami vlastnoručne ušijete roztomilé karnevalové masky na tvár v podobe zvieratiek.     

Vlastnoručne vyrobené karnevalové masky

Pokiaľ doma máte verného piráta či oslnivú princeznú, bude vaša voľba jasná, a aj v tom u nás nájdete to svoje. Tentoraz ide o karnevalové masky na vymaľovanie, ktoré máme vo verzii pre dievčatá aj pre chlapcov. Nájdete v nich princeznú aj piráta, ale mnoho ďalších masiek pre prípad, že by ste sa nakoniec rozhodli na obmenu.

 

Farby na tvár

Máte svoje jasné a veľmi bujné predstavy, ktoré vám žiadna prednavrhnutá maska neposkytne? Skúste farby na tvár, s ktorými môžete byť maximálne kreatívni. Nájdete u nás tvárové farby na palete značky Djeco, ktoré sú pripravené na okamžité maľovanie, stačí navlhčiť hubku alebo štetec a začať maľovať. Všetky idú ľahko naniesť a rovnako tak aj ľahko odstrániť vodou a mydlom či pleťovým olejčekom.


Vybrali ste si prestrojenie princeznej? Čo takto si vytvoriť spoločne s nami aj originálne trblietavé korunky, ktoré nebudú mať na maškarnom bále konkurenciu? Pokiaľ sa váš malý dobrodruh rozhodol ísť za piráta, potom vám príde vhod naše inšpiratívne video, kde sa dozviete, ako vytvoriť poriadny pirátsky meč.

Na výrobu budete potrebovať kreatívne súpravy Vyrob si sám od značky Djeco.

 
Tak už na nič nečakajte a pustite sa do výroby. Deti si užijú veľa zábavy nielen počas samotného karnevalu, ale už aj pri príprave masky.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.